לחם דוחן כוסמת ללא גלוטן
ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 652 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמרים, שמן זית, גרעיני חמניות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-45 דקות. נסו חלב חינם/לחם דוחן ללא גלוטן, ללא גלוטן /ביסקוויטי פירות דוחן ללא חלב, ו כוסמת בננה אגוז מאפינס (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה לשלב קמחים, עמילנים, xanthan, 2 כפות קליפות psyllium, ארוחת שקדים, זרעים פקאנים הקרקע, מלח, סודה לשתיה ואבקת אפייה.ממיסים שמרים במים פושרים 1/2 כוס עם סירופ אגבה כפית אחת.
מערבבים ביצים, שמן זית, את החצי השני כוס מים פושרים.מערבבים 4 כפות פסיליום קליפות לתוך 3/4 כוס מים. מערבבים היטב כדי להמיס, ואז מיד לזרוק את הקליפות מומס לתוך תערובת ביצה שמן מים להכות עד שיש לך קרם חלק.
יוצקים שמרים מומסים לתערובת קמח, ואז לזרוק בתערובת ביצה ולהתחיל ללוש עם hands.It חשוב ללוש ביד, כי אתה צריך להרגיש אם הבצק הופך ללוש. אם זה יבש מדי, לאט להוסיף קצת מים פושרים יותר עד שיש לך בצק לח, אבל גם ללוש.ללוש לפחות 10 דקות על משטח עמילן מאובק.בצורת כיכר עגולה אחת, כיכר מקום בקערה גדולה.לכסות ולתת לנוח במקום חם במשך 2 שעות.אחרי 2 שעות לא אגרוף הבצק למטה! בעדינות להרים את כיכר עלה מתוך הקערה ומניחים על מגש אפייה מצופה נייר.
מכניסים את המגש לתנור ומחממים תנור ל 350 מעלות f או 180 מעלות צלזיוס.אל תתחמם!
אופים במשך 1 שעה.לאחר שעה אחת, שיפוד עץ מוכנס לתוך אמצע הכיכר צריך לצאת נקי ואת החלק התחתון של כיכר צריך להישמע חלול.
בואו להתקרר על מתלה תיל. שלא כמו לחמים אחרים ללא גלוטן, זה אחד יכול להיות פרוס ואכל חם.תהנו!