אם יש לכם מלח, זיגוג ללא חלב, שמן canolan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו לחם דלעת טבעוני, לחם דלעת טבעוני, ו לחם דלעת טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור שלך ל 325ºF ו גריז 4 מיני כיכר tins.In קערה בגודל בינוני, לשלב את הקמח, תבלין, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ו salt.In קערה גדולה, תערובת (עם כף גדולה או מיקסר) דלעת, נוג, סוכר חום, שמן, וניל עד חלקה.מערבבים את תערובת הקמח עד שהכל פשוט משולב. זה למעשה הופך להיות חלק במהירות.מחלקים את הבלילה בין פחיות מוכן שלך, להחליק את צמרות עם הגב של כף או מרית. הבלילה קצת עבה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוז, או סוכר תפוז
1 עד 1-1/3 כוסות מים
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
פרי תות שדה ברגל
סוכריות מצילות חיים
ועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
ויניגרט ורז'וס
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
אופים את הלחם במשך 45 עד 55 דקות, או עד המשרד למגע. הלחם צריך למשוך מעט מן המחבת כאשר נעשה, זה יהיה השחמה קלות, וקיסם שיניים מוכנס במרכז כיכר צריך לצאת נקי למדי (כמה פירורים קטנים בסדר).
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
בואו כיכרות מגניב במשך 10 דקות, לפני פקיעתם החוצה כדי להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.להתנגד לדחף לחתוך לתוך כיכרות אלה בעוד עדיין חם. כמו כל לחם, הם יהיו קצת מתפוררים כאשר חם, אבל מוצקים בצורה מושלמת כפי שהם מגניבים.אם תרצה, טפטוף על זיגוג לפחות 10 דקות לפני ההגשה.