לחם מחיטה מלאה טעים
לחם מחיטה מלאה טעים הוא צמחוני לחם. מתאים ל-48 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 135 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמרים, מים חמים, נבט חיטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו לחם מחיטה מלאה דבש: חיטה סדוקה, לחם שמיר טעים, ו לחם בננה קל וטעים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, להמיס את השמרים במים חמים.
מוסיפים את חלב החמאה, קמח מחיטה מלאה, סוכר חום, חמאה, נבט חיטה, מלח וקמח רב תכליתי 4 כוסות. הכה עד חלקה. מערבבים מספיק קמח לכל מטרה כדי ליצור בצק רך.
הפעל על משטח משוריין; ללוש עד חלק וגמיש, על 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופך פעם אחת כדי גריז העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הפעל על משטח מקומח קלות; לחלק לארבעה חלקים. לעצב לתוך כיכרות.
מקום בארבעה משומן 8-in. אקס-4-אין. מחבתות או על מצעי אפייה משומנים. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, כ -45 דקות.
אופים ב 375° במשך 30-40 דקות או עד חום זהוב.
הסר מן המחבתות כדי מתלים חוט מגניב.