קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות48
ציון בריאות2
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם מחיטה מלאה טעים

לחם מחיטה מלאה טעים
לחם מחיטה מלאה טעים הוא צמחוני לחם. מתאים ל-48 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 135 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמרים, מים חמים, נבט חיטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו לחם מחיטה מלאה דבש: חיטה סדוקה, לחם שמיר טעים, ו לחם בננה קל וטעים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, להמיס את השמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את חלב החמאה, קמח מחיטה מלאה, סוכר חום, חמאה, נבט חיטה, מלח וקמח רב תכליתי 4 כוסות. הכה עד חלקה. מערבבים מספיק קמח לכל מטרה כדי ליצור בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
כָּתֵףכָּתֵף
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
נבט חיטהנבט חיטה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
(או או רגיל)(או או רגיל)
3
הפעל על משטח משוריין; ללוש עד חלק וגמיש, על 6-8 דקות.
4
מניחים בקערה משומנת, הופך פעם אחת כדי גריז העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
אגרוף בצק למטה. הפעל על משטח מקומח קלות; לחלק לארבעה חלקים. לעצב לתוך כיכרות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
6
מקום בארבעה משומן 8-in. אקס-4-אין. מחבתות או על מצעי אפייה משומנים. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, כ -45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
7
אופים ב 375° במשך 30-40 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
הסר מן המחבתות כדי מתלים חוט מגניב.