לחם סרטנים
לחם סרטנים הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 550 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו גבינת מונטריי, מיונז, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו לחם תירס סרטנים, לחם תירס Cajun Crawfish, ו לחם הסרטנים של ג'ון פולס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
שטוף את הסרטנים. במחבת גדולה, להמיס את החמאה על חום בינוני.
מוסיף את השום ומבשל במשך כמה דקות.
מוסיפים את העגבניות, התבלינים והסרטנים.
בקערה, מערבבים יחד את הגבינות, המיונז והפטרוזיליה.
מוסיפים את תערובת העגבניות והסרטנים לתערובת המיונז.
חותכים את כיכר הלחם לשניים ואז חותכים את הלחם לאורכו. כפית את התערובת על הלחם ואופים במשך 10 עד 15 דקות. ואז לצלות במשך 3 עד 5 דקות נוספות. שימו לב היטב, לא להישרף.
חותכים את הלחם לחלקים בודדים.