קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות32
ציון בריאות10
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם עגבניות

לחם עגבניות
אם יש לך בערך 55 דקות לבלות במטבח, לחם עגבניות עשוי להיות יוצא מן הכלל ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני מתכון לנסות. אתה מקבל לחם שמגיש 32. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל 102 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. לכו לחנות ואספו שמן זית, בזיליקום, סוכר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 43%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אפיית לחם: לחם עגבניות, גבינה ובייקון, אפיית לחם: לחם מערבולת עגבניות-פסטו, ו לחם עגבניות ובייקון (למכונת לחם).

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו 3 כוסות קמח, סוכר, שמרים, מלח, אורגנו, אבקת שום, בזיליקום ורוזמרין. בסיר גדול מחממים את מיץ העגבניות, רוטב העגבניות והשמן ל -120 מעלות צלזיוס -130, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את החומרים היבשים; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
3
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
4
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן עליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים לשניים. מעצבים לשתי כיכרות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
6
מניחים בשני 8 אינץ ' משומנים. 4 אינץ'. מחבתות כיכר. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, בערך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
7
אופים בחום של 375 כ 35-40 דקות או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
מוציאים מהמחבתות להתקררות על מדפי תיל.