לחם פטריות מלוח
לחם פטריות מלוח הוא לחם המכיל 32 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -3 גרם חלבון , 2 גרם שומן , וסך הכל 95 קלוריות . , מתכון זה מכסה 4% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מטעם הבית דורש שמרים, יוגורט, קמח ומלח. מההכנה ועד להצלחת, מתכון זה אורך כ -55 דקות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטוא אובו . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספוניקולרי של 28% , וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: קרוסטיני רדיצ'יו ופרושוטו מלוחים עם סאפה סירופ מתוק ,עגבניות צלויות לאט עם פילה אנשובי , ופלפלים, גזר ועגבנייה אופמה (דייסת סולת מלוחה) .
הוראות
מוסיפים פטריות ובצל; מטגנים עד לריכוך.
מוסיפים רוטב סויה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות. מצננים לטמפרטורת החדר.
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמימים.
מוסיפים את היוגורט, הדבש, המלח, תערובת הפטריות ו-2.5 כוסות קמח. מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את כמות הקמח הנותרת כדי ליצור בצק רך (הבצק יהיה דביק).
הופכים על משטח מקומח; לושים עד לקבלת בצק חלק וגמיש, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה.
מחלקים את הבצק לשניים; מעצבים לכיכרות.
מניחים בשתי תבניות כיכר לחם משומנות בגודל 23 ס"מ על 13 ס"מ. מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח, כ-45 דקות.
אופים ב-400 מעלות צלזיוס במשך 20-25 דקות או עד להזהבה.