קושירגיל
מוכן ב32 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

לחם פלט ג'לפנו פיקנטי ובייקון

לחם פלט ג'לפנו פיקנטי ובייקון
ניתן להכין את המתכון של לחם שטוח ג'לאפנו חריף ובייקון תוך כ-32 דקות . מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.5 דולר למנה. מנה אחת מכילה 382 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . אם יש לכם בייקון מעץ אוסקר מאייר בוצ'ר, שלוש גבינות, בצק פיצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. למתכון הזה של Allrecipes יש 12 מעריצים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מרהיב של 20% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לחם שטוח Jalapeno בייקון חריף , חריף Jalapeño & Bacon Flatbread , ו- Spicy Jalapeno Bacon Deviled Eggs .

הוראות

1
מחממים תנור ל-425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
אוסקר מאייר בוצ'ר בייקון תפוחיםאוסקר מאייר בוצ'ר בייקון תפוחים
2
טפחו בצק פיצה למלבן בגודל 16x12 אינץ' על נייר אפייה מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
שלוש גבינותשלוש גבינות
ציוד שתשתמש בו
ממרח גבינת שמנת ג'לפנו פיקנטי פילדלפיהממרח גבינת שמנת ג'לפנו פיקנטי פילדלפיה
3
אופים 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מורחים קרום בממרח גבינת שמנת; למעלה עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות מלפפון חמוץ שמיר עבות8 פרוסות מלפפון חמוץ שמיר עבות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
5
אופים 10 עד 12 דקות. או עד שהגבינה המגוררת נמסה והקרום מזהיב.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®