כריכי עגבניות ובזיליקום יבשים
אם יש לכם לחם כריך חיטה, גבינת שמנת, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו שאריות סטייק, פטריות וכריך כיס עגבניות מיובשים עם ויניגרט בזיליקום, בזיליקום ומטבל עגבניות מיובש, ו עגבניות מיובשות וחומוס בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
לנצח הראשון 4 מרכיבים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב.
מורחים באופן שווה על 1 צד של פרוסות לחם חיטה.
מורחים 1 צד של פרוסות לחם לבן באופן שווה עם חמאת בזיליקום. לחץ יחד צדדים פרוסים של 1 פרוסת חיטה ו 1 פרוסה לבנה. חזור על הליך עם פרוסות לחם שנותרו.
חותכים כריכים עם חותך עגול 2 אינץ'.
מגלגלים צדדים באגוזים, אם תרצה.