לחם קישואים זרעי פרג לימון
צריך ארוחת בוקר צמחונית? לחם קישואים זרעי פרג לימון יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 150 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמנת, חמאה, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. עם כפית ציון 11%, המנה הזו לא כל כך סופר. נסו לחם קישואים זרעי פרג לימון, לחם קישואים זרעי פרג לימון, ו לחם קישואים זרעי פרג לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה במהירות בינונית בעזרת מערבל מעמד חשמלי כבד עד לקבלת קרם. מוסיפים בהדרגה סוכר, מכים עד שהוא בהיר ואוורירי.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מקציפים רק עד לקבלת תערובת אחידה לאחר כל תוספת.
מערבבים יחד קמח, מלח וסודה לשתיה.
מוסיפים לתערובת החמאה לסירוגין עם שמנת חמוצה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. מקציפים במהירות נמוכה רק עד לקבלת תערובת אחידה לאחר כל תוספת. מערבבים פנימה קישואים ו -2 המרכיבים הבאים. כף את הבלילה ל -3 מחבתות כיכר נייר אלומיניום חד פעמיות משומנות ומקומחות בגודל 5 על 3 אינץ ' (בערך 1 1/3 כוסות בלילה לתבנית).
אופים בחום של 325 למשך 40 עד 45 דקות או עד שמקטיף עץ המוחדר במרכז יוצא נקי. מצננים בתבניות על מתלים תיל 10 דקות; מוציאים מהמחבתות למתלים, ומצננים לחלוטין (כ-30 דקות).