לחם תירס גבינת צ'דר עם בייקון
. זה עובד טוב כמו לחם במחיר סביר מאוד. אם יש לכם קמח, אבקת אפייה, קמח תירסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: לחם תירס גבינת צ'דר עם בייקון, גבינת צ'דר Jalapeño, ו גבינת צ'דר Jalapeño.
הוראות
מטגנים בייקון במחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה, הופך מדי פעם, עד להשחמה שווה, על 10 דקות.
מעבירים בייקון לצלחת מרופדת בנייר מגבת; שומרים על שומן בייקון שנותר במחבת. קותלי חזיר מתפוררים.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים מחבת עם שומן חזיר בתנור.
מערבבים קמח, קמח תירס, סוכר, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה.
להקציף חלב, חלב חמאה, חמאה וביצים בקערה אחרת; מערבבים תערובת חלב לתוך תערובת קמח עד רק בשילוב. החובט יהיה מעט גבשושי. מקפלים בגבינת צ ' דר ופלפלים חלפיניו. אפשר הבלילה לנוח בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות.
יוצקים את הבלילה למחבת חמה ומפזרים בייקון מתפורר, בעדינות הקשה בייקון לתוך הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 30 עד 35 דקות. מגניב במחבת במשך 10 דקות לפני חיתוך.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי ניתן לזווג עם קאווה, גרנאש, ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Casteller Cava Rosado. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![Casteller Cava Rosado]()
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé הוא יין מבעבע טעים שנעשה בשיטה המסורתית, עם תסיסה שנייה בבקבוק. בגיל 12 חודשים על lees לפני שחרורו, הוא מספק באופן עקבי טעמים פרימיום.קאווה תוססת, חמצמץ זה יהיה זוג טוב עם רוב טאפאס, בנוסף פירות טריים, עוגות ברי גבינות רכות, שמנת. יש לו יותר ממספיק סגנון וחומר להיות אפריטיף מעולה בכוחות עצמו.