קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות9
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם תירס ג'לפנו לח

לחם תירס ג'לפנו לח
לחם תירס חלפיניו לח יכול להיות רק דרום מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 210 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. מתכון זה משמש 9. אם יש לכם קמח תירס, ביצים, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק כמה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 30%. ציון זה לא כל כך מרהיב. נסו לח מקסיקני לחם תירס, לחם תירס מקסיקני לח - 5 נקודות, ו לחם תירס חלפיניו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה שלבו את ששת המרכיבים הראשונים. בקערה אחרת, לטאטא את הביצים, חמאה ושמן.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים רק עד לחות. מערבבים פנימה ג ' לפנוס.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
3
יוצקים לתוך 9-ב משומן. תבנית אפייה מרובעת.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
אופים בחום של 400 אטומים למשך 20-22 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
חותכים לריבועים או טריזים.
6
מגישים חם.

יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache

צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, שיראז וגרנאש. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. התווית בהשראת וילארנאו נ. ב. ברוט קאווה גאודי עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
וילארנאו נ. ב. ברוט קאווה גאודי בהשראת תווית
וילארנאו נ. ב. ברוט קאווה גאודי בהשראת תווית
ברוט רזרבה קאווה זו מיוצרת מזנים מקומיים כמו מקבאו, פארלדה וקסארל.הוא התיישן במשך 15 חודשים על ליס. הוא מורכב על האף עם ניחוחות טריים של פירות וענבים. על החיך הוא טרי ועדין עם מרקם חלק בשל הזמן המושקע על ליס. מגישים צונן מאוד. מושלם כאפריטיף וגם עם מנות פירות ים, דגים ואורז.