לחם תירס, נקניק, ורוטב פירות מיובש
המתכון לחם תירס, נקניק, ורוטב פירות יבשים יכול לספק השתוקקות הדרומית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. גשו לסופר וקנו לחם תירס, חמאה, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לחם תירס וחלת דלעת מלית עם פירות יבשים, לחם תירס ורוטב נקניק, ו לחם תירס, נקניק, ורוטב פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מפורר את הנקניק למחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. מערבבים לעתים קרובות עד נקניק הוא השחמה קלה, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר נקניק לקערה גדולה.
להשליך את כל אבל 2 כפות שומן במחבת.
מוסיפים בצל למחבת ומערבבים לעתים קרובות עד צולע, על 5 דקות.
מוסיפים סלרי, לחם תירס, משמשים, חמוציות, ביצים, מרווה וחמאה ומערבבים לערבב היטב, מוסיפים רק מספיק מרק כדי להרטיב מעט את הרוטב.
רוטב כפית לתוך רדוד 2 1/2 - עד 3 ליטר תבשיל לכסות.
אופים בתנור 325 עד חם, כ 25 דקות (אם מקורר, 50 עד 60 דקות). לאחר מכן לחשוף ולאפות עד העליון הוא השחמה קלות, 15 עד 25 דקות יותר.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
לחם תירס עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הסיווג Domaine Leseurre Dry Cuvee Riesling עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.