קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות49
מגזין

לחמניות אביב חזיר

לחמניות אביב חזיר
המתכון לחמניות אביב חזיר מוכן בסביבות 45 דקות והוא בהחלט נהדר חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל וייטנאמי. מתאים ל-18 ומחירו 76 סנט למנה מנות. זה הר ד ' אובר יש 196 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פלפל, פתיתי פלפל, רוטב סויה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. נסו לחמניות אביב חזיר, לחמניות אביב חזיר, ו לחמניות אביב חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים חזיר על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את הגזר, הבצל, השום, הג ' ינג ' ר, הכוסברה, הכמון, השמן, פתיתי הפלפל, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את המים, רוטב הסויה והסוכר. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 3-5 דקות או עד להתאדות נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מעבירים לקערה; מגניב. מכסים ומקררים במשך שעה 1 או עד מקורר.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
5
מסננים ושוטפים במים קרים; מסננים היטב. ממלאים קערה רדודה במים. משרים נייר אורז במים רק עד גמיש, על 30-45 שניות (תלוי בעובי של ניירות אורז); להסיר, המאפשר עודף מים לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, כתוספתשמן זית כתית מעולה, כתוספת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מניחים על משטח שטוח.
7
שכבת תערובת בשר ואטריות במרכז; למעלה עם רומיין. מקפלים את שני הקצוות מעל המילוי; מקפלים צד אחד ארוך מעל המילוי ואז מגלגלים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
8
הניחו את התפר כלפי מטה על מגש הגשה. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
9
מכסים במגבות נייר לחות עד להגשה.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
10
חותכים לחמניות באלכסון לשניים ומגישים עם רוטב צ ' ילי מתוק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צ ' ילי מתוקרוטב צ ' ילי מתוק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות