לחמניות חמות
לחמניות חמות עשויות להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתאים ל-24 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 242 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. אם יש לכם חלמון ביצה, קינמון, גרידת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחמניות חמות, לחמניות חמות! לחמניות חמות, ו לחמניות חמות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה מערבבים יחד חלב, שמרים, ו 1 כפית סוכר מגורען.
בואו תערובת לעמוד 5 דקות, או עד קצף.
לתוך קערה גדולה לנפות יחד קמח, allspice, קינמון, מלח, ונשאר 1/2 כוס סוכר מגורען.
חותכים חמאה לחתיכות עם קצות האצבעות או בלנדר מאפה להתמזג לתוך תערובת קמח עד תערובת דומה ארוחה גסה. קל לנצח 1 ביצה שלמה עם חלמון ביצה. הפוך היטב במרכז תערובת קמח ויוצקים שמרים ותערובות ביצה, דומדמניות, צימוקים, ו חזה. מערבבים תערובת עד הבצק נוצר.
מעבירים את הבצק למשטח משוריין ובידיים משוריינות ללוש עד שהוא חלק וגמיש, כ-10 דקות.
מעבירים את הבצק לקערה גדולה ומשומנת והופכים למעיל.
תן לבצק לעלות, מכוסה בניילון נצמד, במקום חם עד שיכפיל את עצמו בתפזורת, כ -1 1/2 שעות.
חמאה 2 סדינים אפייה גדולים.
על משטח מקומח עם ידיים משוריינות ללוש בצק בקצרה וליצור שני יומני 12 אינץ ' ארוכים.
חותכים כל ציר יומן לתוך 12 חתיכות שוות. טופס כל חתיכה לתוך כדור ולסדר על 1 1/2 סנטימטרים זה מזה על גיליונות אפייה.
תן לחמניות לעלות, מכוסה, במקום חם עד הוכפל בתפזורת, כ 45 דקות.
בעוד לחמניות עולות, קלות להכות את הביצה שנותרה עם סוכר superfine לעשות זיגוג ביצה. על משטח מקומח קל עם פין מתגלגל מקומח לגלגל בצק לתוך מלבן 20 על ידי 6 אינץ '(בערך 1/8 אינץ'). עם סכין חדה לחתוך מלבן לרוחב לרצועות 1/8 אינץ ' רחב.
מברשת לחמניות עם זיגוג ביצה ולסדר 2 רצועות מאפה מעל מרכז כל לחמניה כדי ליצור צלב. לקצץ קצוות של רצועות מאפה סומק עם תחתית של לחמניות.
אופים לחמניות בשליש העליון והתחתון של התנור, החלפת מיקום של גיליונות באמצע אפייה, עד הזהב, על 12 דקות.
להעביר לחמניות מתלה כדי להתקרר מעט. לחמניות ניתן לעשות 1 שבוע קדימה וקפוא, עטוף בנייר כסף ולשים בשקית ניילון איטום. להפשיר לחמניות לחמם לפני ההגשה.
מגישים לחמניות חמות או בטמפרטורת החדר.