קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות5
ציון בריאות100
מגזין

לחמניות כרוב טבעוניות

לחמניות כרוב טבעוניות
לחמניות כרוב טבעוניות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 691 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, מיץ לימון, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו כרוב לחמניות [טבעוני], לחמניות כרוב טבעוניות לא מבוקרים, ו כרוב רול תבשיל-כרוב לחמניות יכול לקחת זמן לעשות, למה להקריב את הטעם הזה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה ללא מקל ומוסיפים את הבצל וקמצוץ של סודה לשתיה. מבשלים עד הבצל מתרכך, על 3-5 דקות. מערבבים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את כל שאר מרכיבי הרוטב למעט הצימוקים, מפחיתים את החום לנמוך ומכסים. מבשלים לפחות 30 דקות כפי שאתה מכין את עלי הכרוב ומילוי. ממלאים מחבת עמוקה גדולה עם מספיק מים כדי לכסות כרוב ולהביא אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר את כל העלים החיצוניים קרועים או מרופטים מהכרוב. השתמש בסכין קילוף לחתוך בזווית סביב הליבה ולהסיר כמה שיותר ממנו ככל שתוכל.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
שים את ליבת הכרוב-בסופו של דבר לתוך המים הרותחים ומבשלים עד העלים לרכך ולהתחיל לבוא ללא כרוב; אתה יכול להשתמש במזלג או מלקחיים כדי לשחרר עלים אם הם נתקעים, אבל להיזהר לא לקרוע אותם.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
הסר כל עלה וחזור עד שיש לך 10-12 עלי כרוב שלמים. (קראתי גם כי אתה יכול להקפיא את הכרוב לילה ולתת לו להפשיר למחרת; העלים יהיו מתרככים כמו לאחר רותחים. אבל לא ניסיתי את זה.)
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
מניחים את העלים ואת ראש הכרוב שנותר במסננת ולשטוף מתחת למים קרים. דק לגרוס את הכרוב שנותר על הראש ולהוסיף אותו לרוטב יחד עם הצימוקים. שמור על הרוטב מכוסה ולהמשיך לבשל על נמוך מאוד. בקערה בינונית, מערבבים את העדשים ואת כל שאר החומרים, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. יבש כל עלה כרוב בעדינות לקצץ את הצלעות העבות ליד קצה הגבעול של כל עלה. שים עלה כרוב על משטח העבודה שלך עם הצד הקעור למעלה, כמו כוס, ואת הגבעול הסוף כלפיך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
עדשיםעדשים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מניחים על 1/3 כוס תערובת עדשים ליד קצה גזע (קצת יותר עבור עלים גדולים, פחות עבור אלה קטנים) ולעצב אותו לצורה מלבנית. מקפלים את הגבעול מעל המילוי ולאחר מכן מקפלים כל אחד מהצדדים לכיוון האמצע.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
8
מגלגלים את המילוי את שאר העלה. אתה צריך חבילה נחמדה, הדוקה.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
9
מניחים אותו על צלחת ולחזור עם עלים שנותרו. (אם יש לך קצת מילוי שנשאר, זה עושה סלט טעים.)
10
מורחים כמחצית מרוטב העגבניות בתחתית תנור הולנדי גדול או סיר כבד אחר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
11
מניחים כל כרוב רול, בצד התפר למטה, על גבי הרוטב בשכבה אחת. (זה בסדר אם זה מתאים.)
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
12
מורחים את הרוטב שנותר על הלחמניות. מכסים ומבשלים על הגדרת החום הנמוכה ביותר שלך עד הכרוב הוא רך, על 45-60 דקות, להיות זהיר לא לשרוף את התחתונה. כדי לשרת, מניחים שני כרוב לחמניות על צלחת ומכסים ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)