לחמניות עגל עם לימון ופטריות: Involtini di Vitello al Limone
מנה אחת מכילה 752 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח ופלפל, בצל, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו לחמניות עגל (involtini) ו Caponata, לחמניות עגל ברוטב עגבניות - - - Braciole di Vitello, ו עגל Involtini (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
באמצעות פטיש בשר, פאונד חתיכות העגל עד שהם 1/8 אינץ ' עבה. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
14
מוסיפים את הבצל והשום, מבשלים עד חום זהוב רך וקל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
15
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
16
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום