לחמניות קינמון
לחמניות קינמון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף ארוחת הבוקר שלך. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 843 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, חלב, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. היא מובאת לכם על ידי אשת החלוצים. נסו לחמניות קינמון לילה - אתה יכול לאפות לחמניות קינמון טריות וחמות בבוקר, פונדו קינמון עם 20 דקות מיניאטורות קינמון, ו לחמניות קינמון דלעת עם מייפל קינמון ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הבצק, מחממים את החלב, שמן צמחי וסוכר בסיר בינוני על חום בינוני עד ממש מתחת לרתיחה. הניחו בצד וקררו כדי להתחמם.
מפזרים את השמרים על גבי ולתת לו לשבת על החלב במשך 1 דקה.
להוסיף 8 כוסות של הקמח. מערבבים עד רק בשילוב, ואז מכסים במגבת מטבח נקייה, ומניחים בצד במקום חם יחסית במשך 1 שעה. לאחר 1 שעה, להסיר את המגבת ולהוסיף את אבקת האפייה, סודה לשתיה, מלח, ואת הנותרים 1 כוס קמח. מערבבים היטב לשלב. השתמש בבצק מיד, או במקום בקערת ערבוב ומקרר עד 3 ימים, חבטות את הבצק אם הוא עולה לחלק העליון של הקערה. (הערה: הבצק קל יותר לעבוד איתו אם הוא היה מקורר לפחות שעה לפני כן.) מחממים התנור ל 191°. כדי להרכיב את הלחמניות, להסיר חצי הבצק מהמחבת / קערה. על משטח אפייה מקומח, לגלגל את הבצק לתוך מלבן גדול, על 30 x 10 אינץ'. הבצק צריך להיות מגולגל מאוד thin.To הפוך את המילוי, יוצקים 3/4 כוס עד 1 כוס חמאה מומסת על פני השטח של הבצק. השתמש באצבעותיך כדי להפיץ את החמאה באופן שווה. בנדיבות מפזרים חצי מהקרקע קינמון ו -1 כוס הסוכר על החמאה. אל תפחד לטפטף על יותר חמאה או יותר סוכר! דביק הוא המטרה. עכשיו, מתחיל בסוף הרחוק ביותר ממך, לגלגל את המלבן בחוזקה כלפיך. השתמש בשתי הידיים ולעבוד לאט, להיות זהיר כדי לשמור על רול חזק. אל תדאגו אם המילוי נוטף כמו שאתה עובד; זה רק אומר לחמניות הולכים להיות אלוהיים. כאשר אתה מגיע לסוף, צובט את התפר יחד ולהפוך את הגליל כך התפר הוא כלפי מטה. כשתסיים, תמצא את עצמך עם חמאה אחת ארוכה, קינמון, סוכר, דביק.להחליק קרש חיתוך מתחת לגלגל עם סכין חדה, לעשות פרוסות 1/2 אינץ'. אחד "יומן" יפיק 20 עד 25 לחמניות.
יוצקים כמה כפיות של חמאה מומסת לתוך מחבתות עוגה חד פעמיות לסכל מערבולת למעיל.
מניחים את הלחמניות פרוסות המחבתות, להיזהר לא צפוף. (כל מחבת תחזיק 7 עד 9 לחמניות.) חזור על תהליך גלגול / סוכר / חמאה עם החצי השני של הבצק ועוד מחבתות. מחממים את התנור ל 191°. מכסים את כל המחבתות במגבת מטבח ומניחים בצד לעלות על השיש לפחות 20 דקות לפני האפייה.
הסר את המגבת ואופים במשך 15 עד 18 דקות, עד חום זהוב. אל תאפשר לחמניות להיות חום יתר על המידה. בעוד לחמניות אפייה, להפוך את הדובדבן מייפל: בקערה גדולה, לטאטא יחד אבקת סוכר, חלב, חמאה, קפה, ומלח. תשפריץ פנימה את טעם המייפל.
להקציף עד חלקה מאוד. טעם ולהוסיף יותר מייפל, סוכר, חמאה, או מרכיבים אחרים לפי הצורך עד הדובדבן מגיע עקביות הרצוי. הציפוי צריך להיות קצת עבה אבל עדיין מאוד pourable.
הסר מחבתות מהתנור. טפטוף מיידי זיגוג מעל. הקפד לקבל את זה בכל רחבי הקצוות ומעל. כשהם יושבים, הלחמניות יספגו חלק מהלחות והטעם של הזיגוג. הם רק משתפרים עם הזמן ... לא שהם מחזיקים מעמד יותר מכמה שניות. הפוך אותם לחבר היום! זה יחתום את היחסים לכל החיים. אני מבטיח.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות להירגע ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![תירגע, ריזלינג.]()
תירגע, ריזלינג.
מכרמים של אזור היין מוסל, הענבים הריזלינג האלה מבשילים באדמה צפחה ומינרלית ונקטפים על בסיס הטעם והבשלות האופטימליים שלהם. קר מותסס במכלי נירוסטה, יין זה מביא חומציות טבעית, מתן איזון מושלם כי הוא פריך מרענן ומשאיר את הפה להשקות יותר.תירגע ריזלינג הוא מותסס מעט יבש עם זר פירותי נפלא וטעמים אינטנסיביים של תפוחים ואפרסקים עם רק רמז של הדר.תירגע ריזלינג הוא טעים בכוחות עצמו! אבל זה זוגות בצורה מושלמת עם מגוון רחב של מזונות, מאכלי ים ועוף בגריל למנות אסייתיות מתובלות וסלטים טריים.