קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

לחמניות קינמון

לחמניות קינמון
לחמניות קינמון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף ארוחת הבוקר שלך. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 843 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, חלב, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. היא מובאת לכם על ידי אשת החלוצים. נסו לחמניות קינמון לילה - אתה יכול לאפות לחמניות קינמון טריות וחמות בבוקר, פונדו קינמון עם 20 דקות מיניאטורות קינמון, ו לחמניות קינמון דלעת עם מייפל קינמון ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הבצק, מחממים את החלב, שמן צמחי וסוכר בסיר בינוני על חום בינוני עד ממש מתחת לרתיחה. הניחו בצד וקררו כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מפזרים את השמרים על גבי ולתת לו לשבת על החלב במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
להוסיף 8 כוסות של הקמח. מערבבים עד רק בשילוב, ואז מכסים במגבת מטבח נקייה, ומניחים בצד במקום חם יחסית במשך 1 שעה. לאחר 1 שעה, להסיר את המגבת ולהוסיף את אבקת האפייה, סודה לשתיה, מלח, ואת הנותרים 1 כוס קמח. מערבבים היטב לשלב. השתמש בבצק מיד, או במקום בקערת ערבוב ומקרר עד 3 ימים, חבטות את הבצק אם הוא עולה לחלק העליון של הקערה. (הערה: הבצק קל יותר לעבוד איתו אם הוא היה מקורר לפחות שעה לפני כן.) מחממים התנור ל 191°. כדי להרכיב את הלחמניות, להסיר חצי הבצק מהמחבת / קערה. על משטח אפייה מקומח, לגלגל את הבצק לתוך מלבן גדול, על 30 x 10 אינץ'. הבצק צריך להיות מגולגל מאוד thin.To הפוך את המילוי, יוצקים 3/4 כוס עד 1 כוס חמאה מומסת על פני השטח של הבצק. השתמש באצבעותיך כדי להפיץ את החמאה באופן שווה. בנדיבות מפזרים חצי מהקרקע קינמון ו -1 כוס הסוכר על החמאה. אל תפחד לטפטף על יותר חמאה או יותר סוכר! דביק הוא המטרה. עכשיו, מתחיל בסוף הרחוק ביותר ממך, לגלגל את המלבן בחוזקה כלפיך. השתמש בשתי הידיים ולעבוד לאט, להיות זהיר כדי לשמור על רול חזק. אל תדאגו אם המילוי נוטף כמו שאתה עובד; זה רק אומר לחמניות הולכים להיות אלוהיים. כאשר אתה מגיע לסוף, צובט את התפר יחד ולהפוך את הגליל כך התפר הוא כלפי מטה. כשתסיים, תמצא את עצמך עם חמאה אחת ארוכה, קינמון, סוכר, דביק.להחליק קרש חיתוך מתחת לגלגל עם סכין חדה, לעשות פרוסות 1/2 אינץ'. אחד "יומן" יפיק 20 עד 25 לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
יוצקים כמה כפיות של חמאה מומסת לתוך מחבתות עוגה חד פעמיות לסכל מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מניחים את הלחמניות פרוסות המחבתות, להיזהר לא צפוף. (כל מחבת תחזיק 7 עד 9 לחמניות.) חזור על תהליך גלגול / סוכר / חמאה עם החצי השני של הבצק ועוד מחבתות. מחממים את התנור ל 191°. מכסים את כל המחבתות במגבת מטבח ומניחים בצד לעלות על השיש לפחות 20 דקות לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר את המגבת ואופים במשך 15 עד 18 דקות, עד חום זהוב. אל תאפשר לחמניות להיות חום יתר על המידה. בעוד לחמניות אפייה, להפוך את הדובדבן מייפל: בקערה גדולה, לטאטא יחד אבקת סוכר, חלב, חמאה, קפה, ומלח. תשפריץ פנימה את טעם המייפל.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפלטעם מייפל
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
להקציף עד חלקה מאוד. טעם ולהוסיף יותר מייפל, סוכר, חמאה, או מרכיבים אחרים לפי הצורך עד הדובדבן מגיע עקביות הרצוי. הציפוי צריך להיות קצת עבה אבל עדיין מאוד pourable.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
הסר מחבתות מהתנור. טפטוף מיידי זיגוג מעל. הקפד לקבל את זה בכל רחבי הקצוות ומעל. כשהם יושבים, הלחמניות יספגו חלק מהלחות והטעם של הזיגוג. הם רק משתפרים עם הזמן ... לא שהם מחזיקים מעמד יותר מכמה שניות. הפוך אותם לחבר היום! זה יחתום את היחסים לכל החיים. אני מבטיח.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות להירגע ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
תירגע, ריזלינג.
תירגע, ריזלינג.
מכרמים של אזור היין מוסל, הענבים הריזלינג האלה מבשילים באדמה צפחה ומינרלית ונקטפים על בסיס הטעם והבשלות האופטימליים שלהם. קר מותסס במכלי נירוסטה, יין זה מביא חומציות טבעית, מתן איזון מושלם כי הוא פריך מרענן ומשאיר את הפה להשקות יותר.תירגע ריזלינג הוא מותסס מעט יבש עם זר פירותי נפלא וטעמים אינטנסיביים של תפוחים ואפרסקים עם רק רמז של הדר.תירגע ריזלינג הוא טעים בכוחות עצמו! אבל זה זוגות בצורה מושלמת עם מגוון רחב של מזונות, מאכלי ים ועוף בגריל למנות אסייתיות מתובלות וסלטים טריים.