לחמניות שמרים יוגורט
לחמניות שמרים יוגורט הוא לחם צמחוני לקטו אובו . חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 4 גרם חלבון , 6 גרם שומן , ובסך הכל 151 קלוריות . מתאים ל-24 ומחירו 20 סנט למנה מנות. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש קמח, סודה לשתייה, חמאה ויוגורט. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 28% . הציון הזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: לחם שמרים תפוחים לסתיו , לחם חום ללא שמרים ופיצה מחיטה מלאה ללא שמרים עם שום קלוי, בטטה ובצל .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים קמח מלא, 1/2 כוס קמח לכל מטרה, שמרים, מלח וסודה לשתייה. בסיר על אש נמוכה מחממים יוגורט, מים, חמאה ודבש ל-120°-130°.
יוצקים על מרכיבים יבשים; למזג היטב. מקציפים במהירות בינונית במשך 3 דקות.
הוסף מספיק קמח לכל מטרה שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; לחלק ל-2-in. כדורים.
מגלגלים כל חלק ל-10 אינץ'. חֶבֶל. כדי ליצור גלילים בצורת S, סללו כל קצה של החבל לכיוון המרכז בכיוונים מנוגדים.
מניחים 3 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה משומנים. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-30 דקות.
אופים ב-400 מעלות למשך 15 דקות או עד להזהבה.
מברישים את החלק העליון בחמאה מומסת בעודם חמים.
מוציאים מהתבניות לרשתות לצינון.