קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות5
ציון בריאות1
מגזין

לימון ג'ינג'ר ריבה

לימון ג'ינג'ר ריבה
לימון ג'ינג'ר ריבה נטול גלוטן,, מזון ידידותי, צמחוני תבלין. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 750 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סודה לשתיה, ג'ינג'ר גבישי, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 131 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: Meyer Lemon Jinger Marmalade, Meyer Lemon, Jinger & Mint Marmalade, ו פשוט כתום-ג'ינג'ר ריבה.

הוראות

1
אם אתה הולך לשמר את המרמלדה, להכין את הצנצנות ואת העפעפיים: מקום 8 צנצנות חצי ליטר על מדף בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות את הצנצנות, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 10 דקות, ואז לכבות את החום ולאפשר לצנצנות לנוח במים החמים. בינתיים, לשים את הלהקות ואת העפעפיים בסיר קטן לכסות עם מים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
חום מעל חום בינוני עד שהמים רותחים, ואז להסיר מחבת מהחום ולאפשר את הלהקות ואת העפעפיים לנוח במים החמים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
באמצעות מקלף ירקות, להסיר את ההתלהבות מהלימונים ברצועות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
5
חותכים את הרצועות לאורך לפרוסות דקות מאוד.
6
מעבירים את הרצועות לסיר גדול עם תחתית כבדה ומוסיפים 2 1/2 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד הקליפות התרככו, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
בינתיים, באמצעות סכין חדה, לחתוך את היד הנותרת (החלק הלבן) מן הלימונים. עובד על קערה כדי לתפוס את המיצים, לחתוך את הלימון לחלקים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
שים את המגזרים בקערה ולסחוט את הממברנה כדי לשחרר כמה שיותר מיץ ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
למדוד כוס אחת של קטעי לימון ומיצים (הסרת כל זרעים) ולהוסיף אותו לסיר עם גרידת לימון יחד עם זנגביל טרי החמאה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מפזרים את הפקטין על התערובת ולהביא אותו לרתיחה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
11
מוסיפים את הסוכר בבת אחת. חזור לרתיחה מלאה, תוך ערבוב מתמיד. להרתיח חזק לדקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
12
הסר את הסיר מהחום ומערבבים את הג ' ינג ' ר הגבישי. לרפרף כל קצף מפני השטח של המרמלדה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
מצקת את המרמלדה החמה לתוך צנצנות מעוקרים חם, עוזב 1/4 אינץ ' headspace. נגב את הקצוות של צנצנות, לכסות עם מכסים, בורג את הלהקות על עד בקושי חזק.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
14
מניחים את הצנצנות על מתלה בסיר ומכסים לחלוטין עם מים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להרתיח במשך 10 דקות. כבה את החום, לחשוף את הסיר, ולאפשר לצנצנות לנוח במים במשך חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
הסר את הצנצנות מן הסיר ולאפשר להם לנוח ללא הפרעה על השיש במשך שש שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת