לימון ג'ינג'ר ריבה
לימון ג'ינג'ר ריבה נטול גלוטן,, מזון ידידותי, צמחוני תבלין. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 750 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סודה לשתיה, ג'ינג'ר גבישי, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 131 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: Meyer Lemon Jinger Marmalade, Meyer Lemon, Jinger & Mint Marmalade, ו פשוט כתום-ג'ינג'ר ריבה.
הוראות
אם אתה הולך לשמר את המרמלדה, להכין את הצנצנות ואת העפעפיים: מקום 8 צנצנות חצי ליטר על מדף בסיר גדול.
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות את הצנצנות, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 10 דקות, ואז לכבות את החום ולאפשר לצנצנות לנוח במים החמים. בינתיים, לשים את הלהקות ואת העפעפיים בסיר קטן לכסות עם מים.
חום מעל חום בינוני עד שהמים רותחים, ואז להסיר מחבת מהחום ולאפשר את הלהקות ואת העפעפיים לנוח במים החמים עד מוכן לשימוש.
באמצעות מקלף ירקות, להסיר את ההתלהבות מהלימונים ברצועות.
חותכים את הרצועות לאורך לפרוסות דקות מאוד.
מעבירים את הרצועות לסיר גדול עם תחתית כבדה ומוסיפים 2 1/2 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד הקליפות התרככו, על 5 דקות.
בינתיים, באמצעות סכין חדה, לחתוך את היד הנותרת (החלק הלבן) מן הלימונים. עובד על קערה כדי לתפוס את המיצים, לחתוך את הלימון לחלקים.
שים את המגזרים בקערה ולסחוט את הממברנה כדי לשחרר כמה שיותר מיץ ככל האפשר.
למדוד כוס אחת של קטעי לימון ומיצים (הסרת כל זרעים) ולהוסיף אותו לסיר עם גרידת לימון יחד עם זנגביל טרי החמאה.
מפזרים את הפקטין על התערובת ולהביא אותו לרתיחה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים את הסוכר בבת אחת. חזור לרתיחה מלאה, תוך ערבוב מתמיד. להרתיח חזק לדקה אחת.
הסר את הסיר מהחום ומערבבים את הג ' ינג ' ר הגבישי. לרפרף כל קצף מפני השטח של המרמלדה.
מצקת את המרמלדה החמה לתוך צנצנות מעוקרים חם, עוזב 1/4 אינץ ' headspace. נגב את הקצוות של צנצנות, לכסות עם מכסים, בורג את הלהקות על עד בקושי חזק.
מניחים את הצנצנות על מתלה בסיר ומכסים לחלוטין עם מים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להרתיח במשך 10 דקות. כבה את החום, לחשוף את הסיר, ולאפשר לצנצנות לנוח במים במשך חמש דקות.
הסר את הצנצנות מן הסיר ולאפשר להם לנוח ללא הפרעה על השיש במשך שש שעות או לילה.