לינגוויני עם ברוקולי Rabe - אגוז פסטו
לינגוויני עם ברוקולי Rabe - אגוז פסטו הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 584 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ברוקולי rabe, שמן זית, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 84% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: לינגוויני עם אגוז וברוקולי Rabe Pesto, לינגוויני עם ברוקולי, בייקון ותירס, ו לינגוויני עם פסטו אגוז.
הוראות
מורחים את האגוזים בצלחת עוגה וטוסט במשך 8 דקות, עד ריחני וקל זהב; תן מגניב. קוצצים 2 כפות של אגוזי מלך.
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את rabe ברוקולי עד במכרז, על 3 דקות.
מסננים ולתת להתקרר מתחת למים קרים. לסחוט את המים העודפים ולקצוץ בגסות את האספסוף ברוקולי.
במעבד מזון, לרכך את השום.
הוסף את 1/3 כוס אגוזי מלך; דופק עד קצוץ גס.
מוסיפים את רב הברוקולי, שמן זית ופלפל אדום כתוש ומעבדים עד שהאספסוף הברוקולי קצוץ דק מאוד.
הוסף את 1/3 כוס פקורינו ודופק עד רק בשילוב. מתבלים במלח ופלפל. לגרד את הפסטו לתוך קערה גדולה.
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הלינגוויני עד אל דנטה.
ניקוז, הזמנת 3/4 כוס מים בישול הפסטה.
מוסיפים את הלינגוויני לרוטב הפסטו, ומערבבים את מי הבישול השמורים וזורקים עד שהפסטה מצופה היטב ברוטב פסטו.
מפזרים את האגוזים הקצוצים ומגישים בבת אחת, עובר יותר פקורינו ליד השולחן.