ליסה הטוב ביותר אי פעם שום לחם
אם יש לכם חמאה, לחם, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 25%, המנה הזו לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון המבורגרים של לחם שום פפרוני (צ'יזבורגרים בגריל עם רוטב פפרוני מגישים על לחמניות שום), המבורגרים של לחם שום פפרוני (צ'יזבורגרים בגריל עם רוטב פפרוני מגישים על לחמניות שום), ו ליסה הטוב ביותר אי פעם לזניה.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר קטן; מבשלים פרוסות שום בחמאה חמה על אש נמוכה עד שהחמאה הופכת לקצפה, כ -5 דקות.
הגדר מתלה לתנור כ-6 סנטימטרים ממקור החום וחמם מראש את הברוילר של התנור.
מניחים חצאי כיכר לחם מתחת לצלייה שחוממה מראש לטוסט, 2 עד 4 דקות. צפה בזהירות כדי למנוע צריבה.
פורסים לחם קלוי לפרוסות בעובי 2 אינץ'. טובלים צד קלוי של כל פרוסה לחמאת שום.