ליקר משמש ויין
ליקר משמש ויין נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 48 מנות. יש משקה זה 78 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו משמשים, סוכר, סוביניון בלאן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו משמש-משמש הל ליקר משמש הל תוצרת בית, קוקטייל יובל-וודקה, יין אדום וליקר אגסים מתובל, ו משמש יין לבן Spritzer (מתכונים דומים).
הוראות
שלב סוכר ויין בתנור הולנדית nonaluminum גדול או סיר; מערבבים היטב. מבשלים מעל חום בינוני גבוה 2 דקות או עד הסוכר מתמוסס, ערבוב כל הזמן (לא להרתיח).
מוסיפים משמשים, מקל קינמון, שעועית וניל; מביאים לרתיחה, ומבשלים 30 שניות, ערבוב בעדינות לאחר 15 שניות.
הסר מהחום; מערבבים בעדינות בוודקה.
בואו להתקרר לחלוטין. תערובת כפית לתוך קערה גדולה; לכסות באופן רופף עם גזה או מגבת, ומקרר 4 ימים.
מסננים תערובת משמש דרך מסננת בסדר, הזמנת ליקר משמש במרינדה. להשליך מקל קינמון שעועית וניל.
יוצקים ליקר לתוך בקבוקים דקורטיביים, ולאחסן במקרר. כפית את משמשים במרינדה לתוך קערה; כיסוי וצינה.
הערה: ליקר משמש ישמור במקרר במשך כמה שבועות. השתמש משמש במרינדה בתוך 3 ימים.