קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

לקט: גלידת לבנדר-זעתר

לקט: גלידת לבנדר-זעתר
מתכון זה מספק 16 מנות. עם 182 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. אם 50 סנט למנה נופל בתקציב שלך, Scooped: גלידת לבנדר-Hyssop עשוי להיות מצוין ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני מתכון לנסות. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לכם חלב, זעתר, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: גלידת לבנדר טבעונית, Scooped: פטל, היביסקוס, לבנדר ורד סורבה, ו Scooped: גבינת שמנת גלידת מערבולת גויאבה.

הוראות

1
מערבבים את השמנת, החלב והמלח בסיר. לאט לאט להביא לרתיחה. כבה את החום ומערבבים בעשבי תיבול. לכסות ולתת לשבת במשך חצי שעה עד ארבעים וחמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
כאשר תערובת הקרם טעמה על ידי מספיק, להקציף יחד את חלמונים ודבש. לחמם את תערובת הקרם שוב עד רק חם אבל לא רותח.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
יוצקים את תערובת הקרם דרך מסננת, לוודא שאף אחד עשבי תיבול להישאר בנוזל או בסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
להקציף הכל כדי לשלב, ואז לשפוך את כל זה בחזרה לתוך הסיר.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
לאט להביא את התערובת לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע קימור או דבק לתחתית הסיר. לאחר כמה דקות, כאשר פודינג מתחיל להרגיש עבה, לטבול בכף ולהפעיל את האצבע לאורך הגב. כאשר רפרפת מחזיקה את הקו שציירת בלי לטפטף, זה נעשה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
אתה יכול לצנן אותו ולסובב אותו במכונת הגלידה שלך, אבל הטעם והמרקם של פודינג ליהנות מאוד ממנוחת לילה. להקפיא על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה