לקס וגבינת שמנת ממולאים מלפפונים
לקס וגבינת שמנת מלפפונים ממולאים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 352 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, שמנת, מלח ופלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 49% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לקס וגבינת שמנת ממולאים מלפפונים, מלפפונים ממולאים, ו מלפפונים ממולאים.
הוראות
באמצעות מקלף, ליצור פסים בצד החיצוני של המלפפון על ידי קילוף לאורך מלפפון, משאיר כל סעיף אחר ללא פגע.
חותכים את הקצוות של מלפפון לחתוך לתוך סיבובים 1 אינץ'. באמצעות baller מלון, לגרוף את הזרעים ואת הבשר הפנימי מן 2/3 העליון של כל פרוסת מלפפון. אל תגרוף את כל הדרך. תניח בצד. בקערה, לשלב חלקים שווים גבינת שמנת ושמנת חמוצה.
מערבבים בסלמון, בצלצלים, מיץ לימון, מלח ופלפל, המשלבים ביסודיות.
מעבירים את התערובת לשקית מאפה עם טיפ כוכב 8. צינור המילוי בנדיבות לתוך כל סעיף מלפפון.
מקשטים בשמיר. כחלופה, להשתמש גבינת שמנת פלפל אדום.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.