שכחו מלצאת לאכול בחוץ או להזמין טייק אווי בכל פעם שאתם מתחשק לכם אוכל מקסיקני. נסו להכין מאהי-מאי בגריל עם סלסון שעועית שחורה בבית. מתכון זה מספיק ל-4 אנשים. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -47 גרם חלבון , 16 גרם שומן , ובסך הכל 466 קלוריות . תמורת 8.09 דולר למנה , מתכון זה מכסה 33% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. רק מעטים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. לכו לחנות וקנו חלפיניו, רוטב סויה, מיץ ליים ועוד מספר מצרכים להכנה היום. זה יהיה להיט באירוע ה-4 ביולי שלכם. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות ו-22 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ופסקטריאנית . הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 70% . הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את מאהי-מאהי ברוטב צלפים לימון , המבורגרים של שעועית שחורה וירקות עם סלסת תירס , ואת קוויאר קרולינה - סלסת שעועית שחורה .
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים בקערה קטנה את רוטב הסויה, מיץ התפוזים, הקטשופ, הדבש, מיץ הליים, השום, הבזיליקום, האורגנו והפלפל ומקציפים עד להמסה מלאה של הדבש.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
אבוקדו האס מעוך קלות
צלי חזיר שלם, קצוץ
חבילת בשר חזיר פרוס דק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים את המרינדה לשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת עם פילה הדג ומשרים במקרר במשך 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)
אבוקדו האס מעוך קלות
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 כף חלפיניו, פרוס דק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים מעט מלח לפי הטעם ומניחים בצד כדי שהטעמים יתפתחו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
משמנים את רשתות הגריל בשמן קנולה כדי למנוע הידבקות. אם משתמשים בגריל גז, מחממים את הגריל מראש לגובה גבוה. צולים את הדג במשך 5 עד 6 דקות מכל צד, תוך הפיכה בזהירות בעזרת מתקן גדול מספיק כדי לתמוך בכל נתח הדג, עד שהוא משחים, יציב ופריך.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מגישים עם סלסת שעועית שחורה ופלחי ליים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריז
Dientes De Ajo
8
וריאציה פנימית: לבישול על מחבת גריל על הכיריים, חממו את מחבת הגריל על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
9
מוציאים את הדג מהמרינדה ומייבשים אותו בטפיחות קלות בעזרת מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
10
מרחו את שני צידי הדג בשמן והניחו על מחבת הגריל החמה. שמן הדג במקום המחבת יגביל את כמות העשן. טגנו במשך 5 עד 6 דקות מכל צד.