מאהי מאהי עם אספרגוס ורוטב שקדים
מאהי מאהי עם אספרגוס ורוטב שקדים לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 4 מנות עם 321 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת יש 6 אוהדים. אם יש לכם מיץ לימון, אספרגוס, פילה מאהי מאהי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 95%, וזה יוצא דופן. מתכונים דומים: שקדים-קורנית-קרום מאהי מאהי עם רוטב שרדונה לימון, שקדים-קורנית-קרום מאהי מאהי עם רוטב שרדונה לימון, ו שקדים-קורנית-קרום מאהי מאהי עם רוטב שרדונה לימון.
הוראות
מורחים את השקדים על תבנית עם מסגרת אפייה וצולים, תוך ערבוב תדיר, עד להזהבה, 2 עד 3 דקות.
מערבבים בבלנדר את השקדים הקלויים, 2 כפות שמן זית, מיץ הלימון, הדבש, החרדל, 1/4 כוס מים, 1/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים לתערובת אחידה.
מעבירים לקערה ומערבבים פנימה את הפטרוזיליה.
זורקים את האספרגוס עם 1 כף שמן הזית הנותרת, 1 כף מים, גרידת הלימון והמלח והפלפל לפי הטעם על אותו נייר אפייה.
מורחים בשכבה אחת וצולים עד שהאספרגוס ירוק עז ופריך-רך, כ -4 דקות.
מעבירים לצלחת ושומרים על חום.
מפזרים את הדג עם 1/4 כפית כל מלח ופלפל ומסדרים על אותה תבנית אפייה, הצד המעוגל כלפי מטה; צולים עד אטום, כ -3 דקות. הופכים את הפילטים, מברישים במעט מרוטב השקדים וממשיכים לצלות עד שהם יציבים ומבושלים, 3 עד 5 דקות נוספות. מחלקים את הדגים והאספרגוס בין הצלחות ומעליהם את רוטב השקדים שנותר.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
מאהי מאהי בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר]()
מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר
2016 היה עוד בשורה של בצירים נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד פריצת ניצנים מוקדמת ,ו (בניגוד לשנת 2015) מזג אוויר מושלם במהלך הסט, המאפשר יבול חזק ומאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר באופן בלתי רגיל האט את הגפנים באופן משמעותי. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו ענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, והענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים קרירים, בחרנו כל בלוק בשלות ואיזון כמעט מושלמים. נראה כי ליין יש אופי פירות גדול, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.