קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

מאונייר בס פסים

מאונייר בס פסים
Meunière בס מפוספס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לכו לחנות ותרימו פלפל, חומץ בלסמי, פילה בס מפוספס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בס פסים שלם, בס מפוספס en Papillote, ו בס פסים בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים קמח בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
2
מניחים חלב בצלחת רדודה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
3
מפזרים דגים באופן שווה עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. עבודה עם פילה אחד בכל פעם, לדלות דגים בקמח, מתנער עודף. לטבול דגים לתוך חלב, המאפשר עודף לטפטף; לדלות שוב בקמח. תניח בצד. חזור על הנוהל עם דגים שנותרו, קמח וחלב.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
דגיםדגים
חלבחלב
מלחמלח
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הוסף 1 כף חמאה למחבת, מתערבל עד חמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הוסף 2 פילה למחבת; להפחית את החום בינוני, ומבשלים 4 דקות בכל צד או עד פתיתי זהב ודגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
הסר דגים מהמחבת; להתחמם. חזור על הנוהל עם הנותרים 1 כף חמאה ואת שאר 2 פילה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
הסר דגים מהמחבת; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
הגבר את החום לגובה בינוני.
10
להוסיף שאלוט ונשאר 1/4 כפית מלח למחבת; לטגן 1 דקה או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים חומץ ומרק; מבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
מרקמרק
12
מוסיפים פטרוזיליה ונותר 1/4 פלפל כפית. רוטב כפית על דגים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
רוטברוטב
דגיםדגים
13
הערה יין: הכנה מלוטשת זו עם טעמי החמאה המלוחים שלה צריכה יין לבן קל, פריך, לא מוסווה שישמש כ" לימון " כדי לאזן את הטעמים של הדגים. Cottat סוביניון בלאן 2006 Vin de Pays du Jardin De La France הוא בולט וגניבה ב $ Karen MacNeil
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
חמאהחמאה
לימוןלימון
דגיםדגים
ייןיין

ציוד