מאונייר בס פסים
Meunière בס מפוספס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לכו לחנות ותרימו פלפל, חומץ בלסמי, פילה בס מפוספס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בס פסים שלם, בס מפוספס en Papillote, ו בס פסים בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חלב בצלחת רדודה אחרת.
מפזרים דגים באופן שווה עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. עבודה עם פילה אחד בכל פעם, לדלות דגים בקמח, מתנער עודף. לטבול דגים לתוך חלב, המאפשר עודף לטפטף; לדלות שוב בקמח. תניח בצד. חזור על הנוהל עם דגים שנותרו, קמח וחלב.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 1 כף חמאה למחבת, מתערבל עד חמאה נמסה.
הוסף 2 פילה למחבת; להפחית את החום בינוני, ומבשלים 4 דקות בכל צד או עד פתיתי זהב ודגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
הסר דגים מהמחבת; להתחמם. חזור על הנוהל עם הנותרים 1 כף חמאה ואת שאר 2 פילה.
הגבר את החום לגובה בינוני.
להוסיף שאלוט ונשאר 1/4 כפית מלח למחבת; לטגן 1 דקה או עד מכרז.
מוסיפים חומץ ומרק; מבשלים 1 דקה.
מוסיפים פטרוזיליה ונותר 1/4 פלפל כפית. רוטב כפית על דגים.
הערה יין: הכנה מלוטשת זו עם טעמי החמאה המלוחים שלה צריכה יין לבן קל, פריך, לא מוסווה שישמש כ" לימון " כדי לאזן את הטעמים של הדגים. Cottat סוביניון בלאן 2006 Vin de Pays du Jardin De La France הוא בולט וגניבה ב $ Karen MacNeil