מאפה אפרסקים מבשלים לאט
מתכון אפרסקים לבישול איטי סנדלר מוכן בערך 3 שעות ו -20 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מתאים ל-8 מנות. יש קינוח זה 137 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם סוכר, תערובת מקורית, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מאפה אפרסקים איטי לבישול אפרסקים, מאפה אפרסקים איטי לבישול אפרסקים, ו מאפה אפרסקים איטי לבישול אפרסקים (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. בקערה גדולה, לזרוק בעדינות אפרסקים ו 1/4 כוס הסוכר. להפוך לבישול איטי.
בקערה בינונית, בעדינות לנצח תערובת ביסקוויק, סוכר וחלב עם מקצף עד מעורבב.
יוצקים אפרסקים בבישול איטי.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 3 שעות או עד סנדלר מוגדר במרכז.