מאפינס בננה עם פצפוצי שוקולד עם צילינדר גרנולה קראנץ
גשו לסופר וקנו סוכר חום, מלח, קמח כוסמת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: עוגיות בננה, שוקולד צ'יפס וגרנולה, מאפינס גרנולה בננה שוקולד {&בגידה!!}, ו חמאת בוטנים שוקולד ובננה צ'יפס גרנולה.
הוראות
1
מחממים התנור שלך כדי 350ºFLine 16 כוסות מאפין עם מצעים נייר, או בקלילות oil.In קערה גדולה, לשלב את תערובת הקמח, סוכר חום, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מסטיק, קינמון, salt.In קערה נפרדת או כוס מדידה pyrex, לטאטא יחד את הבננות, שמן, מים, וניל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
תערובת קמח
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
(קרטון בלוק)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
חצאי קרקרים של גרהם
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים את החומרים הרטובים למרכיבים היבשים ומערבבים בעדינות עד שהבלילה אחידה וחלקה.מערבבים בשוקולד צ ' יפס.באמצעות חצי כוס למדוד, לגרוף את הבלילה לתוך שימורי מאפין מוכנים עד כל הבלילה משמשת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
3
מפזרים את הגרנולה על החלק העליון של המאפינס כדי לכסות. לא כל זה ידבק-זה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
4
אופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד קיסם יוצא יבש.המאפינס ישמרו במיכל אטום למשך עד יומיים. להקפיא כדי לשמור אותם במשך זמן רב יותר.