מאפינס דלעת דביקים לחמניה
מאפינס דלעת דביקים-לחמניה יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 739 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם סודה לשתיה, סירופ תירס, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: מאפינס דלעת דביקים לחמניה, מאפינס לחמניה דביקים דלעת, ו מאפינס לחמניה דביקה.
הוראות
אופים פקאנים בשכבה אחת במחבת רדודה 8 עד 10 דקות או עד קלוי וריחני, תוך ערבוב באמצע.
מערבבים יחד חמאה מומסת ואת 2 המרכיבים הבאים. כפית 1 תערובת חמאה מעוגלת לתוך כל כוס של 2 מחבתות מאפין משומן קלות 12 כוס, ומעל כל אחד עם 1 כף פקאן מעוגלת.
מערבבים יחד קמח והבא 4 מרכיבים בקערה גדולה, ולעשות באר במרכז התערובת.
לטאטא יחד דלעת, הבא 2 מרכיבים, ו 2/3 כוס מים; להוסיף מרכיבים יבשים, ערבוב רק עד לחלחל.
הבלילה כפית לתוך מחבתות מאפין מוכן, מילוי שלושה רבעים מלאים.
מניחים מחבת ג ' לי מרופדת בנייר אלומיניום על מתלה תנור נמוך כדי לתפוס כל גלישה.
אופים ב 350 על מתלה תנור באמצע במשך 25 עד 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. הפוך מחבת מיד כדי להסיר מאפינס, ולסדר מאפינס על מתלה חוט. כפית כל ציפוי שנותר בכוסות מאפין על מאפינס.
לחם פקאן-דלעת: להשמיט חמאה, סוכר חום וסירופ תירס. תחליף 1/2 כוסות פקאן קצוץ עבור 2 כוסות חצאים פקאן וחתיכות; טוסט בהתאם להוראות צעד להשמיט להכין הבלילה כפי שהורה בשלב 3; מערבבים פקאן. הבלילה כפית לתוך 2 משומן ו floured 9-x 5 אינץ ' loafpans.
אופים ב 350 במשך 1 שעה עד 1 שעה ו 10 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מתלה תיל 10 דקות.
הסר מן המחבתות כדי מתלה חוט, מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה). גורם: 2 כיכרות. יד על זמן: 20 דקות.; זמן כולל 2 שעות., 40 דקות.