מאפינס דלעת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל מאפינס דלעת. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 173 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, קינמון טחון, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה לא כזה אדיר. נסו מאפינס דלעת ללא ביצים, איך להכין מאפינס דלעת, מאפינס דלעת שוקולד עם זיגוג דלעת מתובל, ו מאפינס דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח ואת 5 המרכיבים הבאים (קמח דרך מלח) בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף. הפוך היטב במרכז התערובת.
שלב דלעת הבא 6 מרכיבים (דלעת דרך ביצה לבן); להוסיף תערובת קמח, ערבוב רק עד לח. כפית את הבלילה לתוך 18 כוסות מאפין מצופה ספריי בישול.
שלב 1 כף סוכר מגורען וסוכר חום; מפזרים על מאפינס.
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד מאפינס באביב בחזרה כאשר נגע קלות במרכז.
הסר מאפינס מן המחבתות מיד; מגניב על מתלה חוט.