מבשלים את הספר: בטטות תפוחי אדמה מוקרמים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: בטטות תפוחי אדמה מוקרמים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 439 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-62 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך טימין, גבינת gruyère, בטטות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: מבשלים את הספר: מוקרם בטטה עם בצל ומרווה, לבשל את הספר: סלק ירוק Gratin, ו לבשל את הספר: תפוחי אדמה Girarrosto בסגנון.
הוראות
מרתיחים את תפוחי האדמה המתוקים בסיר גדול במים כדי לכסות במשך 5 דקות.
ניקוז, מגניב, לקלף, וקוביות לחתיכות 1 אינץ'. מחממים התנור ל 350°. לרסס צלחת אפייה עם ספריי ירקות nonstick.
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים בצלחת ומתבלים במלח, פלפל וקורנית.
מערבבים את השמנת ואת קורנפלור יחד ושופכים על תפוחי האדמה המתוקים.
אופים במשך 15 דקות. בראון תחת broiler במשך כ 3 דקות.