קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

מבשלים את הספר: הריסה רביולי

מבשלים את הספר: הריסה רביולי
לבשל את הספר: הריסה רביולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 518 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח ים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: רביולי לימון ועז, מבשלים את הספר: רביולי בטטה במרק גבינה, ו מבשלים את הספר: ריקוטן טרי רביולי ביצה עם חמאה חומה.

הוראות

1
להביא סיר גדול של מים לרתיחה. בינתיים, להפוך את שמן האריסה.
מרכיבים שתצטרך
HarissaHarissa
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מפזרים את שן השום המרוסקת עם המלח וקוצצים לתוך משחה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מעבירים אותו לקערה קטנה ומערבבים במיץ לימון, האריסה ושמן זית. לטעום ולהוסיף יותר מלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
HarissaHarissa
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
כאשר המים רותחים, מלח אותו בנדיבות, מוסיפים את הרביולי, ומרתיחים עד שהם צפים ומבושלים דרך, בדרך כלל רק 1 או 2 דקות. כ -30 שניות לפני הרביולי סיים לבשל, להוסיף את הברוקולי לסיר, להרתיח למשך הזמן שנותר, ולאחר מכן לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
רביולירביולי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
שים את הרביולי והברוקולי בקערת ערבוב גדולה. לזרוק עם כמה כפיות של שמן הריסה ורוב pepitas. לטעום ולהוסיף יותר מלח, במידת הצורך. להתברר על מגש הגשה העליון עם שמן האריסה יותר, pepitas הנותרים, פטה, וזיתים.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
HarissaHarissa
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
רביולירביולי
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Spalletti Chianti D. O. C. G. (). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מן הגפנים Sangioveto של האחוזה Poggio Reale, זה יין קלאסי מובנה מראה הערות של אדמה ועור על האף עם גוונים woodsy. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הגימור.