קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

מבשלים את הספר: לחם אגוז צרפתי

מבשלים את הספר: לחם אגוז צרפתי
המתכון לבשל את הספר: לחם אגוז צרפתי מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 516 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם מלח שולחן, שמרים מכונת לחם, חצאי אגוז איכותיים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: סטילטון וקרקרים אגוז, לבשל את הספר: נקטרינה גלטות אגוז, ו מבשלים את הספר: קרמל מלוח ופרוסת אגוז.

הוראות

1
עלייה ראשונה: בקערה גדולה, מערבבים היטב את החיטה השלמה וקמח לבן, סוכר, מלח ושמרים. מערבבים במרץ במים, משפשפים את הקערה ומערבבים עד שהבצק מעורבב היטב וחלק. אם התערובת יבשה מדי כדי לשלב את כל הקמח, קצת בכל פעם, מערבבים רק מספיק מים כדי למזג את החומרים; לא להרטיב יתר על המידה, כמו הבצק צריך להיות נוקשה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
חיטהחיטה
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מברשת או לרסס את החלק העליון עם שמן. בחוזקה לכסות את הקערה עם ניילון נצמד. אם תרצה, עבור הטעם הטוב ביותר או לנוחות, אתה יכול לקרר את הבצק במשך 3 עד 10 שעות. ואז לתת לעלות בטמפרטורת החדר מגניב במשך 12 עד 18 שעות.בינתיים, להזמין 4 חצאי אגוז מושלמים לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
חצאים אגוזחצאים אגוז
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מורחים את השארית על תבנית אפייה וטוסט קל, ערבוב כמה פעמים, בתנור 325°f שחומם מראש במשך 10 עד 15 דקות, או עד ריחני ופשוט משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בואו מגניב. קוצצים דק (במעבד מזון, אם תרצה בכך).
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
עלייה שנייה: מערבבים במרץ את האגוזים המקוררים לתוך הבצק. אם זה לא נוקשה, מערבבים מספיק קמח מלא כדי להקשות לערבב. באמצעות מרית גומי משומנת, להרים ולקפל את הבצק לכיוון המרכז, עובד כל הדרך סביב הקערה, להפוך אותו משומן היטב, אז קמח מאובק, 3 ליטר (או גדול יותר) סיר מתכת כבד (או להשתמש תבשיל עגול שטוח תחתית עם מכסה).
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מברשת או לרסס את החלק העליון עם שמן, ואז להחליק את פני השטח עם מרית גומי משומן או קצות אצבעות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
חותכים 1/2 אינץ ' -חתכים עמוקים כדי ליצור x בחלק העליון במרכז; מזמרה מטבח משומנת היטב לעבוד הכי טוב.
8
שים את 4 חצאי אגוז untoasted בזוויות של " x " לקישוט: לחץ למטה מאוד בחוזקה כדי להטביע אותם. כסה את הסיר במכסה.
מרכיבים שתצטרך
חצאים אגוזחצאים אגוז
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
בואו לעלות באמצעות כל השיטות האלה: עבור 1 1/2 - כדי 2 1/2 שעות עלייה קבועה, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר חם; עבור עלייה מואצת 1-עד 2 שעות, לתת לעמוד במיקרוגל כבוי יחד עם 1 כוס מים רותחים חמים; או לעלייה ממושכת, להכניס למקרר במשך 4 עד 24 שעות, ולאחר מכן להגדיר בטמפרטורת החדר. המשיכו עד שהבצק יכפיל את עצמו מגודלו המנופח.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
10
הכנה אפייה: 15 דקות לפני זמן האפייה, מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים עד 204°. אבק קל את הבצק העליון עם קמח חיטה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
אופים על המדף התחתון, מכוסה, במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הסר את המכסה והמשיך לאפות במשך 20 עד 30 דקות, או עד העליון הוא השחמה היטב שיפוד מוכנס החלק העבה יוצא עם רק כמה חלקיקים נצמדים לתחתית (או עד המרכז רושם 207 עד 210°f על מדחום מיידי לקרוא). ואז אופים במשך 5 דקות יותר כדי להבטיח את המרכז נעשה. מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר את כיכר אל המדף, מפעיל סכין סביב הקצוות כדי לשחרר אותו, במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
הגשה ואחסון: כיכר טעמים ופרוסות הטוב ביותר בטמפרטורת החדר. מגניב לחלוטין לפני אחסון אטום פלסטיק או לסכל. הלחם יישאר בטמפרטורת החדר עד 3 ימים, והוא עשוי להיות קפוא, אטום, עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®