המתכון לבשל את הספר: מקרוני וגבינה Carbonara יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1258 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 80 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 422 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. לכי לחנות וקחי גבינת פונטינה מיושנת, שמן זית, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לבשל את הספר: Chorizo Carbonara, לבשל את הספר: ספגטי alla Carbonara, ו קרבונרה מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375ºF. חמאה התחתון הצדדים של צלחת אפייה 10 × 10 × 2 אינץ ' ולהניח אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולד
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיף את pancetta ומבשל עד חום זהוב מכל הצדדים, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
4
הסר עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
מוסיפים את השום לשומן במחבת ומבשלים עד חום זהוב בהיר, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
לטאטא בקמח ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
לטאטא את החלב החם, להעלות את החום גבוה, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד מעובה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
לטאטא את הביצים עד incorporated ולתת לבשל במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
הסר מהחום ולהקציף ב טימין, קאיין, וכל הגבינות השונות עד נמס לחלוטין. מתבלים במלח ופלפל. אם התערובת מופיעה עבה מדי, להוסיף חלב חם נוסף, 1/4 כוס בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
שים את המקרוני מבושל בקערה גדולה, להוסיף את רוטב הגבינה, פנקטה שמורה, ואת הפטרוזיליה, ומערבבים עד בשילוב.