קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

מבשלים את הספר: פרנץ ' טוסט עם תפוחים מגולחים ופרחחי בירה בייקון

מבשלים את הספר: פרנץ ' טוסט עם תפוחים מגולחים ופרחחי בירה בייקון
מבשלים את הספר: טוסט צרפתי עם תפוחים מגולחים ופרחחי בירה בייקון עשויה להיות מה שחיפשתם. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 793 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. אם יש לך סוכר חום, ביצים, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר ידידותית תקציב. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו מבשלים את הספר: מסקרפונה-טוסט צרפתי ממולא, מבשלים את הספר: האם, ברי, ופניניני לחם צרפתי תפוח, ו מבשלים את הספר: "עוגות הסרטן" של לה ברנרדין עם כרובית מגולחת ותחליב חרדל דיז'ון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים את הביצים בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
מוסיפים את החלב, סוכר חום, אגוז מוסקט, קינמון, הל, וניל, ומלח ומערבבים היטב לשלב. (אם יש לך אחד, השתמש בבלנדר טבילה כדי emulsify כל החומרים.)
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
3
משרים את פרוסות הלחם בתערובת הביצה עד רווי. בינתיים, לפצל כל נקניק קישור באמצע, כמעט לחתוך אותו לשניים, אבל לא לנתק אותו. חום את הנקניקיות על מחבת או במחבת על חום בינוני גבוה. בעוד הנקניקיות מבשלות, מחממים מטגן עמוק לגובה או מחממים מחבת משומנת או מחבת על אש בינונית-גבוהה. מטגנים את הלחם עד ששני הצדדים הם חום עמוק. צלחת 3 פרוסות של טוסט צרפתי עם קישור נקניק 1, העליון עם ערימה של תפוחים, לטפטף את כל הדבר עם 1 כף סירופ מייפל. חזור על עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי