קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מדף פיסטוק מעושן של כבש

מדף פיסטוק מעושן של כבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מדף פיסטוק מעושן של כבש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 198 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך סוכר מגורען, שמן זית כתית מעולה, עלי נענע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מדף פיסטוק מצופה טלה, מדף צרוב של כבש עם טפנד פיסטוק, ו מדף של כבש עם פיסטוק פסטו, שווה את המאמץ! (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הקרום פיסטוק, להוסיף את השום, נענע, שמן זית, מלח, כמון, שומר, כוסברה, ופלפלורנים שחורים לקערה הקטנה של מעבד מזון ודופק עד שהכל הוא הקרקע בערך. תצטרך לגרד את הצדדים של קערת העבודה כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®שום גויה®
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את הפיסטוקים והדופק עד לתערובת מרקם מחוספס.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
3
מורחים את תערובת פיסטוק בכל רחבי המדף של כבש, מכסים ומקררים בין לילה. מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 C)קו תנור ברזל יצוק הולנדית עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מוסיפים את התה והסוכר ואז מניחים מתלה תיל מעל כדי לשמור על המדף של כבש מוגבה את התה והסוכר. עם מכסה אוורור חיצוני פועל על גבוה, לכסות את הסיר עם מכסה הולם הדוק וחום מעל גבוה עד שאתה רואה עשן יוצא מן הסיר. להוסיף במהירות את המדף של כבש, ולסגור את המכסה. תעשן את הטלה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
תהתה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הסר את המכסה, ולאחר מכן להעביר את המחבת לתנור לצלות עד שה הגיע 135 מעלות F (57 C) עבור בינוני נדיר (כ 20-25 דקות).
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
6
מוציאים את הטלה מהתנור ומעבירים אותו ללוח חיתוך ומאפשרים לו לנוח 10 דקות לפני חיתוך צלעות הטלה בין העצמות.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מגישים עם מולסה רימונים.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימוניםמולסה רימונים