מהפך סלט פסטה איטלקי
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ים תיכוניים לקופסת המתכונים שלכם, סלט פסטה איטלקי משודרג עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. תמורת 80 סנט למנה , תקבלו ארוחת בוקר ל-8 סועדים. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -5 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 137 קלוריות . גשו לחנות וקנו עגבניות שרי, פסטה ספירלית, פטריות ועוד מספר מצרכים להכנה היום. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח בערך 25 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 32% , וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים הבאים: סלט פסטה איטלקי עם ארוגולה אורגנית , פסטה טונה איטלקית , ופסטה עם נקניק איטלקי .
הוראות
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן; שוטפים במים קרים ומסננים.
מניחים בקערה גדולה; מוסיפים את העגבניות, הפטריות, רוטב הסלט, הפלפלים והבצל. מכסים ומקררים למשך 4 שעות לפחות או למשך הלילה.
בקערה קטנה, ערבבו מיונז וגבינת פרמזן; ערבבו פנימה את גבינת הפרוולונה והזיתים. קפלו בעדינות לתוך תערובת הפסטה. קררו עד להגשה.