מולים מאודים עם לחם צרפתי
מולים מאודים עם לחם צרפתי דורשים כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 291 קלוריות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 2. אם יש לך פטרוזיליה, מולים, בגט לחם באלכסון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 91%. נסו מולים מאודים מתובלים עם לחם שום, מולים A La Mariniere (מולים מאודים), ו מולים מאודים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בסיר גדול; לכסות ולהביא לרתיחה.
להוסיף מולים; לכסות ולבשל 4 דקות או עד פגזים לפתוח.
הסר מהחום; בטל כל פגזים שלא נפתחו.
מחלקים את המולים ואת המרק באופן שווה בין 2 קערות רדודות, ומגישים עם לחם.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.