מולים מאודים עם שומר ועגבניות
מולים מאודים עם שומר ועגבניות עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 172 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל, פטרוזיליה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 43 דקות. וזה מעולה. מתכונים דומים: מולים מאודים עם שומר, עגבניות, אוזו, ושמנת, מולים מאודים עם נקניקיות ושומר, ו מולים מאודים עם שומר ועגבניות.
הוראות
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים בצל ושומר. מבשלים 5 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים עגבניות ו 3 מרכיבים הבאים, ומבשלים 3 דקות או עד עגבניות מרכך, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה.
להוסיף מולים; לכסות ומבשלים 10 דקות או עד פגזים לפתוח.
הסר מהחום; בטל כל פגזים שלא נפתחו.
מניחים מולים בקערות רחבות, רדודות; מרק מצקת על מולים.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה a עד Z. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.