מולים עם צ'וריסו ושומר הוא pescatarian מתאבנים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 505 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, מיץ צדפות, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו המרכיב הסודי (צ'וריסו): צ' וריסו מאודה מולים וצדפות עם שעועית לבנה, מולים עם צ'וריסו, ו P. e. i. מולים W/ Chorizo (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את שמן הזית ואת צ ' וריסו ו saute במשך כ 2 דקות. ואז סלרי, שום, עגבניות, שומר ובצל, ו לטגן עד רך אבל לא רך מדי, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
עגבנייה
צ ' וריסו
סלרי
שומר
שום
בצל
3
מוסיף את המולים, ולטגן שוב עד מולים להתחיל פופ פתוח.
מרכיבים שתצטרך
מולים
פופ
4
מוסיפים את מיץ הצדפות והיין ומכסים את המחבת. קיטור המולים עד שהם פותחים, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ צדפות
מולים
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
הסר כל מולים שלא נפתחו, ולהעביר את השאר מהמחבת לקערת הגשה( ים), משאיר את הנוזל מאחור.
מרכיבים שתצטרך
מולים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
קערה
6
מוסיפים את החמאה ומבשלים עד הנוזל מפחית קצת, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
7
יוצקים את הנוזל על המולים ומגישים עם לחם פריך מענג.
פירות ים בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה a עד Z. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.