אופים בתנור רגיל או הסעה של 450 מעלות, הנעים מדי פעם עם מרית רחבה, עד שתפוחי אדמה פריך ומשחימים מבחוץ ומכרז לנשוך מבפנים, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
בינתיים, במחבת 4 עד 5 ליטר על חום גבוה, מערבבים בצל, גזר, סלרי, טימין, אבקת קארי, ונשאר 1/4 פפריקה כפית הנותרים 1/2 כף שמן זית עד ירקות רפויים, על 5 דקות.
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.