מוסצ'ולי עוף ותרד
מוסטצ'יולי עוף ותרד היא מנה עיקרית המתאימה ל-4 סועדים. תמורת 3.44 דולר למנה , מתכון זה מכסה 25% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 351 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . למתכון הזה מטעם Taste of Home יש מעריץ אחד. לכו לחנות וקנו בזיליקום, מלח, בצל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -35 דקות . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 62% . מתכונים דומים: מוסטצ'יולי אפוי , פטריות שום קיץ ומוסטצ'יולי , ופסטה בשמל תרד ועוף אפויה .
הוראות
מבשלים את המוסטצ'ולי לפי הוראות היצרן לבישול אל דנטה. בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים את העגבניות והמים הרותחים; נותנים לעמוד 5 דקות.
בתנור הולנדי, מחממים חמאה על אש בינונית.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים ומערבבים 4-5 דקות או עד שהם רכים. מוסיפים קמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים בהדרגה את הציר והשמנת. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מוסיפים תרד, עוף, עגבניות מסוננות, מלח ופלפל.
סננו את המוסטצ'ולי; הוסיפו למחבת. בשלו עד שהמרק התרד מתחמם היטב והתרד נבול, תוך ערבוב מדי פעם.