קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

מוסקה

מוסקה
, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מוסקה, מוסקה, ו מוסקה.

הוראות

1
הכן את רוטב הבשר
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני וחומים את הבשר הטחון. דרך אגב, הבשר יהיה חום הכי טוב אם לא תערבבי אותו.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף את הבצלים על באמצע תהליך בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מפזרים מלח על הבשר והבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים תבלינים ורסק עגבניות: לאחר הבשר משחימים והבצל התרכך, מוסיפים את השום, allspice, קינמון, פלפל שחור, אורגנו ורסק עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
מערבבים היטב ומבשלים 2-3 דקות.
1
מוסיפים את היין האדום ומערבבים היטב. מביאים את הרוטב לרתיחה, מפחיתים את החום וממשיכים להתבשל בעדינות, חשוף במשך 20 דקות. כבה את החימום. טעם למלח ולהוסיף יותר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מוסיפים את גרידת הלימון ומיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
3
מערבבים היטב וטעם. אם הרוטב צריך חומציות יותר, להוסיף עוד מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
תניח את הרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
הכינו את תפוחי האדמה והחצילים
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1
מערבבים את מלח 1/2 כוס עם 8 כוסות מים בסיר גדול או מיכל. זה יהיה מלח עבור חצילים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
6 חצילים Prep: לחתוך את החלק העליון והתחתון את החצילים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3
חותכים רצועות עבות של העור את החצילים כדי לתת להם מראה מפוספס.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
4
קצת עור על החצילים הוא טוב למרקם, אבל משאיר את כל זה על עושה מוסקה קשה לחתוך מאוחר יותר, והוא יכול להוסיף מרירות, אשר אתה לא רוצה. (כמה מתכונים מוסאקה להשאיר את העור על ויש לך לחתוך את החצילים לאורכו, המהווה אפשרות אם אתה מעדיף.)
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
5
חותכים את החצילים לתוך 1/4 סיבובים אינץ ושחרר אותם לתוך מי מלח.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
6
7 חצילים מלח: 
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
7
בואו חצילים לשבת במי מלח 15-20 דקות, ואז להסיר אותם סדרה של מגבות נייר להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
8
מניחים מגבת נייר על הדלפק, מניחים קצת חציל על זה, ואז מכסים בגליון אחר של מגבת נייר וחוזרים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
9
8 מרתיחים תפוחי אדמה קלופים, פרוסים: כמו חצילים הם brining, לקלף ולפרוס את תפוחי האדמה לתוך 1/4 סיבובים אינץ'. מרתיחים אותם במים מומלחים במשך 5-8 דקות - אתה רוצה אותם undercooked, אבל כבר לא פריך.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
10
לנקז ולהניח בצד.
11
9 מבשלים את סיבובים חצילים: לבשל את החצילים, לצלות או לצלות את הסיבובים. אתה יכול גם לטגן את חציל סיבובים אבל הם נוטים לספוג הרבה שמן ככה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
12
כדי לצלות את סיבובים חצילים, לקבל גריל חם מאוד ולסגור את המכסה. צבע צד אחד של סיבובים חצילים עם שמן זית וגריל 2-3 דקות. כאשר הם נעשים בצד אחד, לצייר את הצד השני עם שמן להעיף. כאשר חצילים הם בגריל יפה, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
13
כדי לצלות, קו מחבת או מחבת צלייה עם רדיד אלומיניום. צבע בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
14
מניחים את סיבובים חצילים על רדיד ולהתחכך בשמן זית. לצלות במשך 3-4 דקות עד שחום קל בצד אחד, ואז להפוך אותם ולצלות במשך כמה דקות יותר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
15
הכינו את השמל
16
מחממים חלב בסיר על חום בינוני עד לוהט (כ 160 מעלות). אל תתנו לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
מחממים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית. כאשר החמאה נמסה לחלוטין, לאט לטאטא בקמח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
תן לנתב זה להתבשל על אש בינונית נמוכה במשך כמה דקות. אל תתנו לזה לקבל כהה מדי.
3
מוסיפים חלב לרביכה: לאט לאט, יוצקים את החלב הלוהט, ערבוב כל הזמן. זה יהיה להגדיר ולעבות באופן דרמטי בהתחלה, אבל לשמור על הוספת חלב ערבוב, הרוטב יהיה לשחרר. החזר את החום למדיום.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
4
מוסיפים על כפית מלח ואגוז מוסקט. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
שים את החלמונים בקערה וקצף לשלב. מזג את הביצים כך שהם לא לטרוף כאשר אתה שם אותם לתוך הרוטב. באמצעות שתי ידיים, אחת עם מקציף, השנייה עם מצקת, מוזגת לאט כמה מצקת בשווי של béchamel החם לתוך הביצים, whisking כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
מצקתמצקת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לאט לאט לשפוך את תערובת הביצים בחזרה לתוך בשמל תוך לטאטא את התערובת. שמור את הרוטב על חום נמוך מאוד, לא נותן להתבשל או לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
סיים את המוסקה
4
תבשיל שכבה עם תפוחי אדמה וחציל: מחממים את התנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
שכבות תבשיל עם תפוחי אדמה, חופפים מעט. למעלה שכבת תפוחי אדמה עם שכבה של פרוסות חצילים (להשתמש רק חצי הפרוסות).
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6
15 מכסים את פרוסות החצילים ברוטב בשר. ואז שכבת שאריות חצילים פרוסות על גבי הבשר.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
מפזרים חצי הגבינה על גבי. מצקת את השמל על כל דבר בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
8
מפזרים את שאר הגבינה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1
אופים ב 177° במשך 30-45 דקות, או עד הדף הוא השחמה יפה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
תן מוסקה מגניב לפחות 15 דקות לפני ההגשה.

מרכיבים

907פלפל האבנרוטלה טחון או בקרטלה טחון או בקר2קרום: פירורי קרקר גרהםיוקוןיוקון1בצל קצוץבצל קצוץ4שיני שום קצוצותשיני שום קצוצות1אוראו ממולאים כפולים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים1אוראו ממולאים כפוליםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים1אוראו ממולאים כפוליםעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)1גבינת פרמזן מגוררתאורגנו מיובשאורגנו מיובש2קרום: פירורי קרקר גרהםפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם1עבור כל אחד.גרידת לימוןגרידת לימון2קרום: פירורי קרקר גרהםאו יותר של מיץ לימוןאו יותר של מיץ לימון1עבור כל אחד.מלח לפי הטעםמלח לפי הטעם1stickחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח1אוראו ממולאים כפולים1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת4חלמוניםחלמונים1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון3largesחצילים גלובוסחצילים גלובוס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק2בצל צהוב בינוני, קצוץ1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים2יוקון זהב או תפוחי אדמה צהובים אחריםיוקון זהב או תפוחי אדמה צהובים אחרים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת mizithra מגוררת (או פקורינו או פרמזן)גבינת mizithra מגוררת (או פקורינו או פרמזן)1עבור כל אחד.שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה

יין מומלץ: Agiorgitiko, Asyrtiko, Moschofilero

Agiorgitiko, Assyrtiko, ו Moschofilero הן אפשרויות נהדרות עבור מוסקה. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. אתה יכול לנסות Skouras סנט ג ' ורג ' Agiorgitiko. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
Skouras Saint George Agiorgitiko
Skouras Saint George Agiorgitiko
Raspberry בשלים ופרי שזיף דמסון מתערבבים על החיך עם רמזים של וניל ואגוז מוסקט.קהל רצון זה הוא שידוך נהדר חזיר צלוי. נא להגיש עם צמרמורת קלה.