מוסקה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם ביצים, קמח, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו מוסקה, מוסקה, ו מוסקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ראשית להפוך את רוטב העגבניות: לקלף ובצל בשר טחון.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
2 כפות וויסקי מחית חמוצה
בשר טחון
2
בצל לטגן בשמן 2 כפות ו 2 כפות חמאה, מעל חום מתון, עד שהם רכים וקלים צבע (כ 8 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל
2 כפות וויסקי מחית חמוצה
שמנת ללא שומן
3
הוסף דייסה-חדרים וטחון. מערבבים עגבניות, רסק עגבניות, יין, פטרוזיליה, תבלינים וסוכר.להפחית את החום נמוך ומבשלים שנחשף, במשך 30-45 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שרוב הנוזל התאדה, ואת התערובת היא די עבה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/4 קילו פטריות צדפה, פרוסות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
ליקוריץ צהוב וירוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
הסר מחבת מחום ולתת לו להתקרר לחלוטין.התחל לתבל את החצילים: לקלף חצילים ולפרוס אנכית, 1/8 עד 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
1/4 קילו פטריות צדפה, פרוסות
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
5
מפזרים קלות עם מלח ולתת לשבת במשך 30 דקות.עכשיו תכין את רוטב בשמל. הערה: תערובת בשמל-ביצה-ריקוטה תעלה על כל מעבדי המזון הגדולים (בגודל מקצועי). השתמש במיקסר או תערובת ביד.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גס
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מניחים את החלב בסיר, ומחממים אותו רק עד בועות זעירות מופיעות לאורך הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
להסיר ולהניח בצד.ממיסים את החמאה בסיר 3 ליטר על חום נמוך מאוד עד קצף, נזהרים לא חום. לאט להוסיף את 6 כפות קמח, ערבוב כל הזמן עד חלקה (3-4 דקות), ועדיין נזהר לא לתת לו חום.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מוסיפים את החלב לאט, מצליף עם מקציף תיל. כאשר התערובת עבה וחלק, להסיר אותו מן החום ומערבבים תבלינים.מערבבים גבינת ריקוטה עד שהוא חלק וקרם. בעדינות לקפל אותו לתוך רוטב בשמל. מערבבים ביצים מכות עד משולב היטב.חזרה אל החצילים: לשטוף היטב עם מים קרים; לסחוט בעדינות לטפוח יבש. חפור את החצילים בקמח 1/2 כוסות, וטגן כל אחד בשמן זית עד שהוא חום משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגה
1/4 קילו פטריות צדפה, פרוסות
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
1 שקית תרד טרי
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
הסר וזרוק כל שמן עודף שעלה לראש תערובת העגבניות. משמנים קלות תבנית אפייה 16x10 שהיא לפחות 3 אינץ ' עמוק, ומפזרים את התחתונה עם כמה פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
שמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
8 חבלי שוש טוויסט שחור
10
מניחים שכבה של חצילים במחבת, הבאים עם שכבה של תערובת עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
11
מפזרים פירורי לחם וגבינה מגוררת. חזור על פעמים רבות ככל שיש לך חצילים להימשך.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 שקית תרד טרי
רוטב חמוציות, להגשה
12
יוצקים את רוטב בשמל-ריקוטה מעל ולאפות ב 300 מעלות. F במשך שעה אחת, או עד קרום זהוב-חום נוצר על גבי.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
למסיבות
13
הסר מוסקה מהתנור ולתת לו לעמוד ללא הפרעה 20-30 דקות; העיכוב מאפשר לשכבות להתמזג.