מוס שוקולד קרם אירי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו מוס שוקולד קרם אירי. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 482 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. מתכון זה מכלמתכונים דורש סוכר, ביצים, שמנת כבדה וליקר שמנת אירית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. 7 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל האירופי הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 24%, וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: מוס שוקולד קרם אירי, מוס קרם שוקולד-אירי, ו עוגת מוס שוקולד קרם אירי.
הוראות
בקערת ערבוב מקציפים את החלמונים והסוכר במיקסר חשמלי המוגדר במהירות בינונית עד שהם חיוורים, שמנת ומתחילים להסמיך, כ -5 דקות.
בעזרת מכות נקיות מקציפים את השמנת בקערה שאינה מפלסטיק במהירות בינונית עד שהיא תפוחה והקרם יוצר פסגות נוקשות. השתמש במרית גומי או במטרפה תיל כדי לקפל 1/3 מתערובת החלמון לקצפת. העבירו את המרית בעדינות במרכז הקערה, ואז סביב דפנות הקערה, וחזרו על עצמה עד להטמעה מלאה.
מוסיפים את תערובת החלמון שנותרה ואז את ליקר השמנת האירית, מתקפלים רק עד להטמעה.
בקערה חסינת מיקרוגל, מחממים את השוקולד בעדינות רבה בעוצמה נמוכה רק עד להמסה; מערבבים להמסת גושים. מקפלים בעדינות רבה את השוקולד לתערובת השמנת האירית כמו קודם, תוך שמירה על נפח רך ככל האפשר. בעזרת מכות נקיות מקציפים את החלבונים במהירות בינונית-גבוהה בקערה שאינה מפלסטיק לפסגות נוקשות; מקפלים בעדינות את החלבונים לתערובת השוקולד עד להטמעה אחידה. כף את המוס לכוסות קינוח או כוסות אישיות, וצנן במשך 4 עד 6 שעות.