קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

מוס שוקולד קרם אירי

מוס שוקולד קרם אירי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו מוס שוקולד קרם אירי. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 482 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. מתכון זה מכלמתכונים דורש סוכר, ביצים, שמנת כבדה וליקר שמנת אירית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. 7 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל האירופי הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 24%, וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: מוס שוקולד קרם אירי, מוס קרם שוקולד-אירי, ו עוגת מוס שוקולד קרם אירי.

הוראות

1
בקערת ערבוב מקציפים את החלמונים והסוכר במיקסר חשמלי המוגדר במהירות בינונית עד שהם חיוורים, שמנת ומתחילים להסמיך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
בעזרת מכות נקיות מקציפים את השמנת בקערה שאינה מפלסטיק במהירות בינונית עד שהיא תפוחה והקרם יוצר פסגות נוקשות. השתמש במרית גומי או במטרפה תיל כדי לקפל 1/3 מתערובת החלמון לקצפת. העבירו את המרית בעדינות במרכז הקערה, ואז סביב דפנות הקערה, וחזרו על עצמה עד להטמעה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את תערובת החלמון שנותרה ואז את ליקר השמנת האירית, מתקפלים רק עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר קרםליקר קרם
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
4
בקערה חסינת מיקרוגל, מחממים את השוקולד בעדינות רבה בעוצמה נמוכה רק עד להמסה; מערבבים להמסת גושים. מקפלים בעדינות רבה את השוקולד לתערובת השמנת האירית כמו קודם, תוך שמירה על נפח רך ככל האפשר. בעזרת מכות נקיות מקציפים את החלבונים במהירות בינונית-גבוהה בקערה שאינה מפלסטיק לפסגות נוקשות; מקפלים בעדינות את החלבונים לתערובת השוקולד עד להטמעה אחידה. כף את המוס לכוסות קינוח או כוסות אישיות, וצנן במשך 4 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרם איריקרם אירי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה