מוקרם תפוחי אדמה חדש עם שעועית לימה וביצה
תפוחי אדמה מוקרמים חדשים עם שעועית לימה וביצה עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך לחם, שעועית לימה, תפוחי אדמה חדשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שמנת לימה שעועית גראטן, שעועית לימה עם חזיר, ו שעועית לימה עם חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פרוסות תפוחי אדמה במים רותחים, מלוחים כדי לכסות 13 דקות.
מוסיפים שעועית ומבשלים עוד 2 דקות.
פרוסות לחם Pulse בבלנדר או מעבד מזון 8 או 10 פעמים או עד הלחם מתפורר.
מניחים פרוסות תפוחי אדמה ושעועית לימה בצלחת עמוקה משומנת 10 אינץ'; מפזרים חצי גרוייר וחצי פרמזן. למעלה באופן שווה עם ביצה; מפזרים גבינה נותרת, מלח ופלפל.
יוצקים קרם סביב הקצה הפנימי של pieplate; מפזרים באופן שווה עם פירורי לחם.
אופים ב 475 במשך 10 דקות או עד השחמה קלה.