קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

סלק קלוי עם ברסאולה

סלק קלוי עם ברסאולה
אם יש לכם ברסאולה, שמן זית כתית מעולה, חומץ אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו סלק קלוי, סלק קלוי, ו סלק קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204° (200C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים את הסלק על פיסת נייר אלומיניום כבדה עם קורנית ושמן זית, ומתבלים לפי הטעם. מקפלים את נייר הכסף לתוך חבילה, איטום הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
סלקסלק
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
מניחים על תבנית אפייה ואופים במשך 45 דקות, או עד הסלק הם פירסינג בקלות עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
סלקסלק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
סכיןסכין
4
לפתוח את הסלק ולתת מגניב. לקלף, לקצץ, לחתוך את הסלק לתוך סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
סלקסלק
5
מעבירים לקערה ומפזרים חומץ.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
כדי להפוך את הרוטב, לגרר את ההתלהבות ולסחוט את המיץ מן הלימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץמיץ
לימוןלימון
7
מערבבים עם frache קרם, חזרת, וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
חומץחומץ
8
מחלקים את ארוגולה בין 6 צלחות, טפטוף עם ההלבשה. למעלה עם סלק וברסאולה.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולהארוגולה
סלקסלק
9
מקשטים עם עירית ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עיריתעירית