אם יש לכם ברסאולה, שמן זית כתית מעולה, חומץ אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו סלק קלוי, סלק קלוי, ו סלק קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 204° (200C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים את הסלק על פיסת נייר אלומיניום כבדה עם קורנית ושמן זית, ומתבלים לפי הטעם. מקפלים את נייר הכסף לתוך חבילה, איטום הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
סלק
טימין
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
3
מניחים על תבנית אפייה ואופים במשך 45 דקות, או עד הסלק הם פירסינג בקלות עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
סלק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
סכין
4
לפתוח את הסלק ולתת מגניב. לקלף, לקצץ, לחתוך את הסלק לתוך סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
סלק
5
מעבירים לקערה ומפזרים חומץ.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
כדי להפוך את הרוטב, לגרר את ההתלהבות ולסחוט את המיץ מן הלימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ
לימון
7
מערבבים עם frache קרם, חזרת, וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
חזרת
חומץ
8
מחלקים את ארוגולה בין 6 צלחות, טפטוף עם ההלבשה. למעלה עם סלק וברסאולה.