תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל אוכל צנוע לחורף: מרק ויסקי מ מצקת. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 115 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך סלרי, מלח ים לא מזוקק, עלי דפנה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו עוגת המבורגר: מזון נוחות צנוע, מרק ויסקי, ו מרק ויסקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את השעורה בקערה קטנה עם כ 1 כוס מים חמים. מערבבים בחומץ סיידר. בקערה נפרדת, יוצקים את האפונה המפוצלת לקערה ומכסים במים חמים. השאירו את שתי הקערות בחדר חם למשך 12 עד 24 שעות. לאחר הזמן עבר, לנקז את השעורה ואת האפונה המפוצלת, ולשטוף אותם well.In סיר גדול, לחמם את החמאה מעל בינוני לחום בינוני גבוה.
יוצקים את אפונה ספוגה ספוג שעורה. מביאים את המרק לרתיחה, הופכים את החום לנמוך, מכסים ומבשלים במשך 1 1/2 עד 2 שעות או עד שנקי הטלה עדינים מאוד והבשר קל לשלוף את העצם.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבש
אפונה מפוצלת
שעורה
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור