תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל אוכל צנוע לחורף: מרק ויסקי מ מצקת. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 115 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך סלרי, מלח ים לא מזוקק, עלי דפנה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו עוגת המבורגר: מזון נוחות צנוע, מרק ויסקי, ו מרק ויסקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את השעורה בקערה קטנה עם כ 1 כוס מים חמים. מערבבים בחומץ סיידר. בקערה נפרדת, יוצקים את האפונה המפוצלת לקערה ומכסים במים חמים. השאירו את שתי הקערות בחדר חם למשך 12 עד 24 שעות. לאחר הזמן עבר, לנקז את השעורה ואת האפונה המפוצלת, ולשטוף אותם well.In סיר גדול, לחמם את החמאה מעל בינוני לחום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם
אפונה מפוצלת
שעורה
הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את נקבי הטלה לסיר ומחממים אותם משני הצדדים, מסתובבים לפי הצורך. חדר הטלה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיף את הבצל, גזר, סלרי ושום לסיר, ו לטגן במשך 5 דקות, ערבוב לפי הצורך כדי למנוע שריפה.החזירו את הטלה לסיר והוסיפו את הקורנית, המפרץ ו-12 כוסות מים.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
יוצקים את אפונה ספוגה ספוג שעורה. מביאים את המרק לרתיחה, הופכים את החום לנמוך, מכסים ומבשלים במשך 1 1/2 עד 2 שעות או עד שנקי הטלה עדינים מאוד והבשר קל לשלוף את העצם.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבש
אפונה מפוצלת
שעורה
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
מים כדי לאפשר
5
הסר את שוקי הטלה מן הסיר ולתת להם להתקרר.בעוד הטלה מתקרר, גזע כרוב וקוצצים אותו לחתיכות בגודל ביס
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
כרוב
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את כרוב לסיר ומבשלים במשך 7 דקות או עד כרוב רך.לגרוס את הטלה, ולהחזיר אותו לסיר. מלח טוב, מתחיל עם 2 כפיות, ולהוסיף פלפל טחון טרי אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא