קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

מחבת בשר ותפוחי אדמה

מחבת בשר ותפוחי אדמה
מחבת בשר ותפוחי אדמה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 277 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב בקר, שמן צמחי, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מחבת טורטליני של חובב בשר, ו מחבת טורטליני של חובב בשר.

הוראות

1
חותכים בשר לרצועות דקות (בשר קל יותר לחתוך אם קפוא חלקית, על 1 1/2 שעות).
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
שמן חום ופלפל שום במחבת nonstick 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בקר בשמן, ערבוב מדי פעם, עד חום.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מערבבים ירקות ורוטב; להפחית את החום בינוני. מכסים ומבשלים 7 עד 9 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות